Dramatické totok, ale ak by bolo treba vytrimeme aj do stredy rána.
Toudi ako ?, kludne ta vyzdvihneme zajtra v Samorii
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
Re: VIII. Papierová hvezdáreň /1.- 5.7.2016/ Male Bielice [SR]
Toudi je vraj PN (Povinna Neucast)...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
asi tak, pn-ka a vychádzky 2x denne, najpv po smere a potom proti smeru otáčania ručičiek 
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Ak niekto doma máte, zoberte to fialové svetlo s elektrinou proti hmyzu...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Ja tiež prídem zajtra (piatok) o cca o 14:00 a ostávam do utorka a hlavne sa neteším, lebo už raz sa mi to vypomstilo... 
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Noo, konecne sa tu rozprudila debata
Z vyssie uvedeneho dovodu, viem dojst okolo 13.00 ako to bolo avizovane v prvom prispevku.
A samozrejme ostavam do utorka, aj ked iba sam! (Tino, kvoli mne nemusis ostat)
Takze ako aj Miro pisal, nevymyslajte si, budte chlapi a ostante do utorka.
Mne dnes stupla na maximum, takze pre isototu zajtra sa tam ani neukazemJa osobne to vidim tak okolo 15:00-16:00Edit: Akosi mi stupa rezistivita k praci, tak mozno sa ukazem aj skor...
Z vyssie uvedeneho dovodu, viem dojst okolo 13.00 ako to bolo avizovane v prvom prispevku.
A samozrejme ostavam do utorka, aj ked iba sam! (Tino, kvoli mne nemusis ostat)
Takze ako aj Miro pisal, nevymyslajte si, budte chlapi a ostante do utorka.
Tino, bude mi cťou, ale poprosím aj s venovanímAk by niekto mal záujem o kúpu mojej knihy za 10€ dajte mi vedieť
Ja pôjdem rovno z roboty a prídem zajtra večer pred 20:00, voľáko pred dažďom. Odchod určite až v utorok, ako zbytok.
Tomu, že budeme bez torty je na vine konkrétne Ivan, keďže sa tento rok rozhodol ignorovať
Tomu, že budeme bez torty je na vine konkrétne Ivan, keďže sa tento rok rozhodol ignorovať
Nie je dôležitý cieľ, ale cesta.
Do každej bunky dostanete elektronický odpudzovač hmyzu pracujúci na báze ultrazvuku. To máme takú novinku, keď už sieťky nie sa.
Bude mi potešenímTino, bude mi cťou, ale poprosím aj s venovanímAk by niekto mal záujem o kúpu mojej knihy za 10€ dajte mi vedieť