Report
Stavbu som začal prípravou potrebných dielov - nebolo ich moc, len práca sa zakaždým 10x opakovala, ináč v pohode. Dal som si dohromady jednotlivé elementy, nalepil som na ne matice. Pri lepení mi podkladom bola návodná kresba (ktorú aj pridávam spolu s fotkou). Ako ste si určite všetci všimli - niektoré závesy nie sú nalepené na správnych miestach. Môže za to práve chybná návodovka, ktorá ich uvádza do tejto polohy (aspoň približnej). A tak mi neostávalo nič iné, ako ich trošku "vyosiť", pretože mi neostávala medzera medzi kolesami, resp. na strednom kolese neostával vôbec preň priestor. Ľavá strana celkom ujde - tam sú len 2 a mierne. No na pravej strane to už bolo horšie. Takže .. som momentálne silne znechutený a dám si na víkend od modelu pokoj. Najviac ma štve, že keby som ich nalepil do väčšieho uhlu smerom k zemi, tak pravdepodobne sa nič z toho nestane a ako býva u mňa zvykom, napadlo mi to v momente, kedy sekundové lepidlo oschlo .. Ale podľa všetkého by mi ostala veľmi veľká medzera medzi blatníkom a kolesami.
Tento príspevok by mal slúžiť ako výstraha pre ďalších lepičov, aby dbali na správnosť osadenia závesov a moc nepozerali na návodnú kresbu.