to je nevyhoda striekacej pistole: 10 minut farbenie a 30 minut cistenie.
mas na kompresore aj tlakovu nadobu? aby si nedopadol ako ja: kompresor nemal tlakovu nadobu,po 2 rokoch sa zodral piest ,servis na to nieje,tak isiel do smetaka.
tank teraz vyzera ako verzia pre afriku

Je je .. ale stojí to za to.
Žiaľ nemám na ňom tlakovú nádobu. Ak sa náhodou stane niečo také aj mne, určite už zauvažujem o kúpe poriadneho kompresora. Moje používanie pištole ale bude len veľmi zriedkavé, tak snáď mi vydrží dlhšie ako 2 roky.
zabudol som: ked bude chcet spravit na tanku protisovietske napisy napisane kriedou pouzi bielu ceruzku ktoru dostat v papiernictve.
Nad tým som zatiaľ neuvažoval, ale myslíš obyčajnú bielu ceruzku? Alebo niečo špeci?
Co sa tyka cistenia pistole, tak dve minuty a nie je o com. Najma ju nie je nutne rozobrat do srobika. Urcite odporucam kupit ten flaskovy drziak, na vystavach ho nemenovany predajca predava za 10-15 EUR (pripomina mi bansky kahan:))
Nerozoberám ju zatiaľ do posledného šróbika, čistím kalíšok, trysku a leštím ju z vonka.

Snažím sa byť precízny, zaberie mi to niekedy aj 25 minút. A aký držiak máš na mysli? Nejaký na pištoľ? S odkladaním pištole nemám problém, držiak bol v balení.
halo
ked robis s vodou rieditelnymi, tak to necisti, len to zmoc do vody, pod vodou prestrekni, nech ti precirkuluje voda a nechaj tak. pred dalsim striekanim to trocha osus a jedes dalej. ked ides rieditelne smradom, tak das do horcicaka riedidlo a to iste. cisti az ked nestrieka. cele to rozober a zalej liehom/riedidlom a bordel opadne.
Striekané je to syntetickou farbou - revell č. 8. Keď som písal, že bola dosť riedka, tak preto lebo som ju zriedil v pomere cca 1:3. K čisteniu najprv používam malé množstvo originálneho riedidla k farbe a potom mám revell painta clean. Tým čistím všetko ostatné. Zatiaľ všetko úspešne.