TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Smurfs /free/ 1:2
Re: Smurfs /free/ 1:2
Parádne, gratulujem 
Úsmev dobrého človeka obdarí a nepriateľa naštve.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Kto chce, hľada spôsob, kto nechce, hľada dôvod.
Páni ďakujem veľmi pekne, určite mám v pláne v tejto zbierke modrých pajdulákov pokračovať, ale nie hneď 
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Jasné že sa budú páčiť, však sú famózni 
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Čaute, no opäť sa vraciam k týmto malých modrým potvorkám a opäť sa jedná o darček pre jednu malú slečnu. Tentoraz som sa rozhodol pre ďalšiu slečnu zo šmolkovskej rodiny a to dievča menom Zazette. Model je od rovnakého autora, ale tentoraz som sa ho rozhodol skúsiť v originál mierke, sám som zvedavý na veľkosť po dokončení.
Predstavujem Vám teda môj ďalší model

tento model som začal úplne od konca ako by som povedal a to od kmeňa stromu, na ktorom sedí. Dôvod je, že ju chcem osadiť na podstavec a chcel som vedieť konečný rozmer. Kmeň som vypchal polystyrénovými kúskami, ktoré sa dávajú do krabíc, aby sa po osadení slečinky model nezdeformoval.
Predstavujem Vám teda môj ďalší model
tento model som začal úplne od konca ako by som povedal a to od kmeňa stromu, na ktorom sedí. Dôvod je, že ju chcem osadiť na podstavec a chcel som vedieť konečný rozmer. Kmeň som vypchal polystyrénovými kúskami, ktoré sa dávajú do krabíc, aby sa po osadení slečinky model nezdeformoval.
jééééé čepička
paráda ako vždy
keďže počasie je také aké je opäť som sa pustil do práce. Podarilo sa mi dokončiť Zazette a už ostáva iba bábika, ktorú drží v ľavej ruke. Pokúšal som sa ju aj posadiť na kmeň stromu, ale prišiel problém. Kmeň stromu je 6 - hran a zadná časť nôh ju odsúva z kmeňa, takže nie je ľahké ju dobre posadiť. Takže zostáva model iba prilepiť. A tu je zopár posledných fotiek.