TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Royal Sovereign Majak /PaperShipwright/ - 1:250
Re: ???
Ok tak potom to môže byť už iba majáčik...
A mohol by si mu postaviť aj bračeka, ktorý je viac na juh...

A mohol by si mu postaviť aj bračeka, ktorý je viac na juh...
Keď sa chce, ide aj nemožné.
Rozpracované: Škoda Sentinel /Lavar/ 1:16
Odložené: ZIS-3 /Patero/ 1:16
Vitazom sa stava Lavar...
ano , jedna sa o Royal Sovereign majak... ale, ten druhy majacik, Beachy Head. Ten je cca na rovnakej urovni, aspon stupnovej... ale je kuuuusticek juznejsie... Beachy Head je 50° 44.0’ N a Royal Sovereign je 50° 43′.40 N... normalne brutus. Rozdiel je v tom, ze ak by som sa brutalne snazil, tak kamenom by som (mozno) dohodil, ono z utesu sa da daleko dohodit.., ale na Royal ani panovi...
A tymto chcem povedat, ze oba som videl... je tam este jeden majak (ktory je vidiet v dialke na fotke medzi Beachy Head a utesom...), ktory este nebol vydany nikym, je to vlastne aj restika... Ako pocest postavim oba dva, ci Royal, ci Beachy, a na treti budem cakat.
A čo som vyhral...Vitazom sa stava Lavar...![]()
A medzi majákmi sa nachádza jedno z najkrajších mól na svete, aj to by si mohol postaviť, čo ty nato?
Re: Royal Sovereign Majak /Paperspiwright/ - 1:250
Tak na ten se těším. V tvém provedení bude výsledek pěkný a maják je to dosti netradiční.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem
Seven Sisters je nádhera a lahoda pre dušu, no je tam aj toto:Vyhral si potlesk, ocul si? tlieskal som tak 10 minut dozaduale mas moje uznanie, lebo ma rucas do rozpakov... molo v Eastbourne je brutalne, ale ak sa mam priznat tak prechadzka Seven Sisters nema konkurenciu...ja som viac prirodny typ.
To len tak medzi rečou ak by si chcel postaviť tri majáky...
presne o tom som pisal v mojom poslednom prispevkuSeven Sisters je nádhera a lahoda pre dušu, no je tam aj toto:Vyhral si potlesk, ocul si? tlieskal som tak 10 minut dozaduale mas moje uznanie, lebo ma rucas do rozpakov... molo v Eastbourne je brutalne, ale ak sa mam priznat tak prechadzka Seven Sisters nema konkurenciu...ja som viac prirodny typ.
To len tak medzi rečou ak by si chcel postaviť tri majáky...![]()
M.
Re: Royal Sovereign Majak /Paperspiwright/ - 1:250
Predstavujem si Fordsona zaparkovaného pri majáku, a veru, páči sa mi to.
Dúfam že budeš robiť aj kus podložky.
Dúfam že budeš robiť aj kus podložky.