model je genialny a urcite velka inspiracia pre mna
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Volvo FM12-420 8x4 Westdijk BV /iconmaster/ 1:25
Moderator: iconmaster
Re: Volvo FM12-420 8x4 Westdijk BV /iconmaster/ 1:25
Tak toto je parada, normalne mi treba ist na VC, ale zadrziavam to uz nejakych par minut pozeranim fotiek
Prekrásne, si génius
...čo budeš stavať ko ďalšie?
...čo budeš stavať ko ďalšie?
Live hard, ride easy.
Na toto sa čakalo..
Je to krásny model, ak sa na tento model pozrie nejaký nezainteresovaný človek, tak určite nepovie, že to je z papiera. Naozaj si sa pekne vyhral z každým dielom a detailami. U mňa máš obrovský obdiv a hlavne Ťa pokladám za vzor v modelárčine.
Gratulujem k dokončeniu samozrejme a veľa zdaru v lepení aj pri ďalších modeloch.
Je to krásny model, ak sa na tento model pozrie nejaký nezainteresovaný človek, tak určite nepovie, že to je z papiera. Naozaj si sa pekne vyhral z každým dielom a detailami. U mňa máš obrovský obdiv a hlavne Ťa pokladám za vzor v modelárčine.
Gratulujem k dokončeniu samozrejme a veľa zdaru v lepení aj pri ďalších modeloch.
"Ži preto, aby si niečo dokázal.
Dokáž niečo, aby vedeli, že si žil."
gratulujem 
Jeden musí robiť vždy,to čo sa páči ostatným .. V suchom doku -> SCHARNHORST 1/150 ..... áno, mám doma laser
super.posli fotku modelu do casopisu trucker,neuveria ze je to papier
Víťaz súťaže "foto mesiaca" December 2016, gratulujem.
Gratuluji, parádní model. Jako fotka měsíce (nikoliv model měsíce) je tu určitě lepší.
moje webové stránky kde naleznete mojí tvorbu - modely nejen automobilů | za obzorem
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Dakujem za mnozstvo reakcii, pochvaly a tiez za foto mesiaca. Velmi si to vazim!
Tiez sa tesim, az to mozem odprezentovat aj nazivo ci uz na sutaziach alebo na nejakom stretnuti.
A co sa tyka patiny - raz to vyskusam, az budem velky. Aby som bol uprimny, mam trochu obavy a keby to nevyslo, nerad by som tym znicil taky model, na ktorom pracujem dlhe mesiace. Mozno na niecom "mensom" by som to dakedy skusil. Dovtedy budem robit auta v patine, ako opustaju vyrobnu linku/predajcu.
Tiez sa tesim, az to mozem odprezentovat aj nazivo ci uz na sutaziach alebo na nejakom stretnuti.
Urcite chcem pokracovat buldozerom CAT a chcem este zacat lepit jeden naves (nie k tomuto tahacu), ktory uz mam dlsie rozpracovany v PC. Schvalne som to odkladal, do dokoncenia tohto tahaca. Onedlho zalozim aj vlakno a uvidis.Prezraď, čo bude ďalšie, asi budeš pokračovať v stavbe buldozéra, nie?
Neviem, preco sa mi zdalo, ze si ho uz aj dokoncil. Naposledy som teda videl fotky len skoro hotoveho?!P.S: Ja sa idem pustiť do stovkového Volva, finálne fotky ma nakopli
Ja sa toho nebojim, ved ako sa hovori, Tatroviek nikdy nie je dostAko hovori klasika: vydavatele papirovych modelu nebudou mit co zrat![]()
P.S. Fakt nikdy nedas trosku patiny?
A co sa tyka patiny - raz to vyskusam, az budem velky. Aby som bol uprimny, mam trochu obavy a keby to nevyslo, nerad by som tym znicil taky model, na ktorom pracujem dlhe mesiace. Mozno na niecom "mensom" by som to dakedy skusil. Dovtedy budem robit auta v patine, ako opustaju vyrobnu linku/predajcu.
Nevím proč, asi jsem zaspal dobu. Parádní Volvo! Věřil jsem, že to bude bomba model. Gratuluji k dokončení. Super stavba, i report
Gratulujem k dokonceniu,aj k foto mesiaca...model, jeto skvost....