Teraz vazne, v modelarskom praveku dokazali borci aj s upravenou Aerografkou divy (najma zilinsky, Sekerka vie
Cistenie pistole by som nechal bokom, to je ina story. Dolezita v tomto pripade je ergonomia a praca so spustou (iste, toto zavisi aj co chcete striekat, 1: 25 odpusti dost vela a nebavime sa o hadikoch).
Ale toto je asi na nekonecnu hadku, ale praca s kvalitnou pistolou je jak s tym vtipom o "domacim mrdani" ...
Ak aj ostanes pri lacnej pistoli, zbytocne ju stale nerozoberaj, prebublavaj farbu (ono to aj zavisi od konstrukcie pistole- ja teraz nedam dopustit na Revell Profi (no hej ja som ju mal za 20 ecok:)) a to je tam 0.5 mm tryska, teraz pozor pouziva ju aj HH zo ZA, ale tym co si este neutreli zadok plastom to asi nic nehovori).
Co sa tyka samotneho striekania, nebudem to citovat profikov, ale tam je to jasne ("obdoba" stavovej rovnice idealneho plynu, v tomto pripade je dolezity tlak a riedenie
Skor treba skusat a ono to ide, ale s lepsou pistolou je to pohodlnejsie. A vobec, ved nebudte one a chodte na www.mf.cz, tam je fakt vsetko.
Aloha, M