Poměrně dlouho sem nic nelepil protože mi došel čas a taky zásoba modelů, které se dají lepit a bavily by mě, ted ale nastává změna v situaci a začal sem zas něco lepit tentokráte další ripper - klasiku T815 a verzi S1, model nabízí i verzi Arktik ale pro mě je Arktik T148 takže byla volba jasná
Takhle vypadá můj výchozí originál - trochu sem ušmudlal obálku během retušování ale to nevadí ničemu

A jako většina začátek nárazníkem - úprava paraboly vylepené chromovou pásku, na nárazníku zatím nejsou díly jako stupačka nebo přední zástěrky - nedávám je tam dokud nebude mít model nápravy s rourou aby se to lépe lepilo až nastane spojování s rámem

Pak začala stavba dále - rám - no měl sme obyvy ze zkroucení a na pravím nosníku se to potvrdilo, není to až tak zas hrozné a počítám že to ještě se srovná po nalepení roury, po zkušenostech z T148 a při ohledávání modelů sem provedl nějaké úpravy slepitelnosti - rozřezávání dílů, které se slepují k sobě a jsou stejně z obou stran - lemování nosníků apod.