Na úvod informace, proč po dvou zemědělských strojích následuje vojenské vozidlo. Nemohl jsem se rozhodnout do jakého modelu se pustím a tak jsem o výběr z archivu požádal manželku. Prohlásila, že by to chtělo nějakou tatrovku a vybrala právě tento model. Půjde tedy o můj první model od RW, ale věřím že se s ním úspěšně poperu. Naštěstí manželka nesáhla po T148, které také mám v archivu
Informace k předloze:
Vlastní infromace žádné nemám, takže ideální bude vložit odkaz na stránku, kde je o tomto autě uvedeno více informací. Přijde mi zbytečné to sem celé kopírovat. Informace ZDE
Něco málo k plánované stavbě:
Určitě chci opět stavět čistostavbu a nebudu se pouštět do žádného přebarvování ani patinování. Jediné díly, které přebarvím, budou pneumatiky. K tomuto modelu mám také laserové dezény a už se těším, jak si vyzkouším práci s tímto doplňkem. Největší strach mám z retuše světle šedé barvy, ale snad se mi povede chytit odstín. Ze začátku mi asi bude také trochu dělat problém jiná tloušťka papíru, než byla u dvou modelů zemědělské techniky. Protože půjde o můj první RW, tak se budu držet návodu a nebude předbíhat a stavět celky na přeskáčku, mohl bych toho posléze litovat. Model plánuji dělat s interiérem. Také bych rád upravil přední světla a udělal nové majáky na střechu. Plány to jsou velké tak nebudu zbytečně zdržovat a jdu se pustit do práce.
Náhled originálu modelu: