na Vyškovského model
yi sa mi príliš nepáči výška karosérie nad kolesami, skutočná Niva má oveľa väčšiu fugu medzi zadným kolesom a blatníkom
to na druhej strane znamená, že karoséria je šikmo voči podložke a teda zadné nápravy by neboli v rovnakej výške voči karosérii, takže bude potrebné spraviť nejaký medzikus, ktorý by zdvihol karosériu, tak som si navrhol z plastu držiaky, ktoré nalepím na podvozok a budú zabezpečovať výšku kolies a zároveň aj výkyv v teréne
ale samozrejme ideálna výška je niekde v úrovni spodku podvozku, takže to budem musieť spraviť tak, že nalepím držiaky, aby boli osky na spodku podvozku, ale výkyv bude smerom dolu, takže musím potom vyrezať drážku v papieri, aby sa oska mohla voľne kývať hore a dolu a zakryjem ju asi imitáciou nápravy s diferákom, síce to nebude v mierke, ale ja to prežijem

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]