TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Lada Niva / ABC / 1:43
Lada Niva / ABC / 1:43
Tak ešte jedna ABC- čkovina, vďačný jednoduchý model ktorý bude úplne bez úprav, ale zato si plánujem na ňom natrénovať výrobu blatovej podložky a veci s tým spojené.

Re: Lada Niva / ABC / 1:43
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Dobre ty, pekne si ju spravil, tie špilky pobavili
. Na to koľko to má rokov to vyzerá na celkom presný model.
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
Tak som sa rozhodol, že ešte spravím podložku.
Klasika polystyrén, sádra, kamene, farbičky čarbičky, za hrsť statickej trávy, nejaká suchá burina a je hotovo.
Trošku blata sa ušlo aj Nive, a keď na to teraz pozerám, asi som mohol ubrať, ale čo už.
Hotovo teda, musím sa priznať že táto kategória modelov mi nejak začína pasovať.

Klasika polystyrén, sádra, kamene, farbičky čarbičky, za hrsť statickej trávy, nejaká suchá burina a je hotovo.
Trošku blata sa ušlo aj Nive, a keď na to teraz pozerám, asi som mohol ubrať, ale čo už.
Hotovo teda, musím sa priznať že táto kategória modelov mi nejak začína pasovať.
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Paráda, tá podlozka by bez problemov uniesla aj premakanejsiu verziu toho modelu 
super

ale prosím ťa, aj do interiéru si mohol kus blata daťTrošku blata sa ušlo aj Nive, a keď na to teraz pozerám, asi som mohol ubrať, ale čo už.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]