TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
ANGRAF / ANSWER / MPModel / MSModel / Card Army
Moderator: Trak-Tor
Re: ANGRAF / ANSWER / MPModel
posadky prezivali vozidlo guderian ente / guderianova kacica/
pouziva sa aj nazov Jagdpanzer IV L/70 V, v usa maju jeden pojazdny,druhy pojazdny pozvaraju v australii.
pouziva sa aj nazov Jagdpanzer IV L/70 V, v usa maju jeden pojazdny,druhy pojazdny pozvaraju v australii.
Tak to už hej, žeby som si dal repete po tom od Modeliku? 
Live hard, ride easy.
- Štefan Húska | 44
- 2K+
- Name: Štefan Húska
Tento má super farby, podstatne krajšie ako modelik, no je to krabica bez interiéru.Tak to už hej, žeby som si dal repete po tom od Modeliku?
Keď je model hotový, môžete ho postúpať :#)
Musím lepiť kým mám slinu
Musím lepiť kým mám slinu
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Super, krásna novinka. Len chcem upozorniť na menšiu chybu na modely: Jagdpanzer IV bol v troch verziách: Jagdpanzer IV L/48 (vydal MODELIK), Jagdpanzer IV L/70 (V) (vydal Angraf/Answer teraz) a Jagdpanzer IV L/70 (A) (vydal MODELIK). Podotýkam, že verzia, ktorú teraz vydali by mala byť na nových podvozkoch PzKpfw IV ausf.J, s tromi napínacími kladkami a dvomi kolesami celooceľovými s dlhou hlavňou a novým výfukovým vývodom, či jak sa to volá. Novinka od Angrafu/Answeru skombinovali dve verzie (neviem, či taká existovala)........

Hey Hou, Let´s Go!
autor stavebnice je clovek tvorivy ,co nepozna to si vymysli. a pritom na vozidlo je vyborna polska monografia od wydawnictvo militaria. maskac mohli spravit krajsi, v knihe je ich dost. napr. ten bodkovany.
predne pojazdove kovove kolesa montovali pretoze vomag je na predok tazky a rychlo sa zodrali gumove bandaze, to iste brummbar. na pantheroch tie hrube vyfukove trubky volali flammentoter/ zabijak plamenov/
vies si predstavit ako musel motor revat ked tam nemal tlmic vyfuku?
predne pojazdove kovove kolesa montovali pretoze vomag je na predok tazky a rychlo sa zodrali gumove bandaze, to iste brummbar. na pantheroch tie hrube vyfukove trubky volali flammentoter/ zabijak plamenov/
vies si predstavit ako musel motor revat ked tam nemal tlmic vyfuku?