TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Súťaže - Info/Návrhy

Alligator | 49
Name: Juraj

Re: Súťaže - Info/Návrhy

Postby Alligator » 11 Sep 2009 09:21

V prípade, že by ešte bol záujem o autobusovú zastávku, umiestnil som ju do sekcie Downloads

Image

praguemodels | --

Postby praguemodels » 27 Sep 2009 23:09

Krasny den,

i kdyz uz nejsem tak aktivni jako drive, musim podotknout a velmi ocenit obe probehle souteze. Vsechny predvedene kousky jsou super. Pokud jde o dalsi soutez nebudu hodnotit jestli ji vyhlasit hned nebo pozdeji. Myslim ze je v zasade uplne jedno jestli to bude vlastnorucni konstrukce nebo jen free download... navic takove tema jako zastavka je pomerne dobre....nabizi pomerne siroke spektrum moznosti od vlastniho designu, zobrazeni techniky nebo neceho jineho. Zastavka je mistem kde muze cesta zacit ci skoncit... proste jako tema na dio si myslim dost vhodne.

P.

serpens | 43
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 28 Sep 2009 08:54

Teraz sa vsak vyskyta este jedna otazka - pridas sa? :P :big smile:
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

praguemodels | --

Postby praguemodels » 28 Sep 2009 19:57

Tak pokud nejake nove tema bude a budu schopen neco smysluplneho vymyslet tak se samozrejme velice rad pridam. Alespon budu moci pokrtit nove udelany podkrovni kutloch... :)

serpens | 43
a.k.a. hado

Postby serpens » 20 Oct 2009 19:15

No ako, uz je cas na zastavku? :P
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Postby Trak-Tor » 20 Oct 2009 20:14

No mam taky maly navrh, aby sme o tom este v Nitre pokecali a buduci tyzden to mozes spustit...
:ah:
-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

serpens | 43
a.k.a. hado

Postby serpens » 20 Oct 2009 21:03

Ked by sa do toho slo tak az 01.11.2009 do 01.02.2010 - tri mesiace to je hadam dost, navyse su tam vianocne svitaky, novorocne sviatky :wink:

Bol by teda zaujem v takomto termine?

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 21 Oct 2009 08:18

a to bude téma zastávka, alebo sa bude stavať výlučne tento (pekný a premakaný) model?
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

samo | 31
Name: Samo

Postby samo » 21 Oct 2009 08:29

Mne by termín aj sedel, ale tiež by som veľmo rád počul odpoveď na toudiho otázku...ale však v NR sa pobavíme spolu.

serpens | 43
a.k.a. hado

Postby serpens » 21 Oct 2009 08:32

Ja by som to dal volne - proste lubovolna zastavka (autobusova) a kto chcem moze kludne pouzit ten free model, alebo vyrobit dalsi :vicotry:

Return to “Súťaže // Contests”