Ahoj všichni,
zakládám ještě duplicitní topic s řadou 150, tentokrát v měřítku 1:87. Betu si prozatím testují sám, avšak už hledám lepiče pro další projekty (málo času ). Model se rozkládá na 4 stranách A4 a jedné straně s kostrou. Tisk by měl býti oboustranný, pokud to dobře klapne. Lasery jsou taktéž v plánu. Momentálně práce na betě finišují, zbývá elektro a detaily karoserie.
Last edited by štefíno on 11 Oct 2020 15:53, edited 1 time in total.
Dnes jsem dokončil test. Vše sedlo pěkně takže nyní už jen vyladit poslední detaily a vzhůru do tiskárny. Očekávaný termín vydání Leden 2021. Bližší info budu upřesňovat Nyní pár finálních fotek.
Vydarený model, z diaľky na nerozoznanie od plastového... Budú aj lasery? Keď som ju videl, tak som si dal v TS 2021 s ňou rýchlik Poděbrady - Hr.Králové...
petopato: Díky. Jsem na sebe sice trochu naštván, protože původní představa byla udělat modely o trochu detailnější jak od p. Šléšky z ABC, což se mi tedy moc nepodařilo. Snad ta členitost modeláře neodradí a bude toto měřítko pokračovat i dál (ačkoli hlavním tahounem bude 1:45 a částečně 1:25)
Jene: Díky Lasery budou stejně jako lepty