TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Upload obrázkov

skromny | 52

Re: Upload obrázkov

Postby skromny » 22 Feb 2021 07:58

cize mobilny pohlad, hej?

akurat teda ze sa Ti to menu "prilohy/obrazok" nerozbali, tak? ake mas rozlisenie obrazovky/sirku okna prehliadaca?
podpis

pokryschin.1 | --
Name: jaro

Postby pokryschin.1 » 22 Feb 2021 08:39

dík,nakopol si ma správnym smerom,zmenil som velkosť textu zo 125 na 100 a mám všetky tri tlačidlá,chyba medzi stoličkou a klávesnicou

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 09 Mar 2021 20:12

Helou,
mam problem. nejdu mi nahrat obrazky. pouzivam mozzilu, furt ju pouzivam, teraz proste klasicky postup: +obrazok - +pridat subory - potom ich dam nahrat, ukaze sa mi tam ta kvačka, ze sa obrazky stiahli a nic... link obrazku nikde... :death:
skusil som to aj zec Microsoft edge a nejde mi to.
M.

mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Postby mimapnd » 10 Mar 2021 20:08

Helou,
mam problem. nejdu mi nahrat obrazky. pouzivam mozzilu, furt ju pouzivam, teraz proste klasicky postup: +obrazok - +pridat subory - potom ich dam nahrat, ukaze sa mi tam ta kvačka, ze sa obrazky stiahli a nic... link obrazku nikde... :death:
skusil som to aj zec Microsoft edge a nejde mi to.
M.
Uz som na to asi prisiel, preco mi to neslo. Moj novy vifon ma predstavenu velkost obrazkov, ktora je nadramec povolenych rozmerov na fore, tak som ufikol fotky aby boli kratise a zadarilo sa. Skusim v telefone nafotit najblizsie na "stvorec" a uvidime ako to dopadne.
Diky
M.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 05 Oct 2022 09:39

Otázka: nahrám, teda pokúsim sa nahrať fotky (4ks), ukáže sa, že ich "nahralo", ale v správe ich nemám. Nenahralo ich, alebo nahralo (čítaj, minul som nejakú kapacitu na serveri), akurát nevygenerovalo kód na zobrazenie?
:beat plaster:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 05 Oct 2022 10:11

som skusil :

Toudi, ideš cez mobil,alebo ?

Či si minul veľkosť neviem, ale už nás to netrápi, vďaka jednému skromnému užívateľovi ktorý si nepraje byť menovaný, pretože je skromný, už máme taký oný, geret, ktorý odmaže všetky fotky ktoré sa povaľujú na priestore fóra a nie sú nalinkované na žiaden príspevok. Takže veselo nahrávaj, aj 2x :P
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 05 Oct 2022 10:56

Ja môžem už len z mobilu, kedže na obstarožnom PC mi fórum nejde už roky, timeout error.

:beat plaster:

Ale super, že sa to tak skromne ošetrilo. :victory:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Return to “Kniha sťažností [Book of Complaints]”