Predloha, model a aj recolory od Radka sú tu už viac než známe a tak sa k tomu nebudem zbytočne rozpisovať. Ale rád by som ešte pred samotnou stavbou popísal moju cestu k tomuto modelu:
Aj keď prúdové lietadlá veľmi nelepím, mať zlepenú 29-ku som vždy chcel. A tak keď ju vydal Halinski a videl som kvalitu, tak som ani chvíľu neváhal a model som objednal aj s lasermi a kabínkou. Ale keďže to bola poľská kamufláž, tak som stavbu odsúval a odsúval. Potom prišiel Radek s projektom Československé MIGy, ale aj tomuto pokušeniu som najprv odolal - predsa len model to je rozsiahly a podmienka bola hneď začať, na čo som si z časových dôvodov netrúfal. Ale keď som videl prvé reporty zo stavieb + dokončené modely, tak bolo rozhodnuté a kontaktoval som Radka. No a so šťastím sa mi jeden s posledných kúskov ušiel. No a tak som tu...
Podľa postupu to síce nevyzerá, ale so stavbou som začal pred vyše pol rokom. A aj keď mi to ide pomaly, stavba naozaj baví ako žiadna predtým. Kvalita, spracovanie, presnosť je proste parádna a neprestáva prekvapovať - proste Hal
Stavbu som začal podľa návodu, kostra, šachty, kokpit a pomaly sa chystám a teším na obšívku, ktorá je na tomto modeli naozaj výzva a jej spracovanie bude určovať kvalitu výsledku. Ale dosť už slov, tu je zopár fotiek:
Obálka originálu + recolory:
Kostra + šachty hlavného podvozku:
Kokpit:
Kvalita fotiek je aká je. Snažil som sa, ale na viac sa s tým čo mám doma asi nezmôžem...
To je zatiaľ všetko,
Nech to lepí a dúfam že na ďaľší update nebudete musieť dlho čakať