Pekná práca. Ja som na Wongdaya narazil náhodou, ako sa Ti staval? Je tam veľa prekážok alebo nepresností?No pozrel som /ako na to/, skúsil som a nahral sem na fórum.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Dodge Challenger - police car / Wongday Papercraft + z časti vlastná tvorba / 1:14 + VIDEO
Moderator: iconmaster
- developer10 | 41
- Name: Peter
Re: Dodge Challenger - police car / Wongday Papercraft + z časti vlastná tvorba / 1:14
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Re: Dodge Challenger - police car / Wongday Papercraft + z časti vlastná tvorba / 1:14 + VIDEO
Developer10: Celkom v pohode, na to, že som to ešte podliepal na 160g papier z kancelárskeho, kde to bolo vytlačené. Potom trošku nesedeli dĺžky dielov na prednom nárazníku, ale ináč v pohode. Je to papier, všetko sa dá v domácich podmienkach vyrobiť, opraviť.