Jano
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Armed Virginia Sloop 1776 /Sea Horse/ 1:100
Moderator: Fito
Re: Armed Virginia Sloop 1776 /Sea Horse/ 1:100
Súhlasím s Fitom, určite prebrúsiť a kľudne aj pretmeliť
Bude to stáť zato.
Jano
Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe
Progres 006: Trup

No na poslednom opláštení sa ukázalo pár nepresností. Napríklad vrchné čierne dosky na palube (madlá sú krátke. Musel som doplniť kúsok). Druhé opláštenie som prebrúsil. Je to dobré ale mohol som viac. Nabudúce už budem vedieť, že sa skutočne netreba ničoho báť.) Fito , Jano každopádne dík za radu chlapci.
No na poslednom opláštení sa ukázalo pár nepresností. Napríklad vrchné čierne dosky na palube (madlá sú krátke. Musel som doplniť kúsok). Druhé opláštenie som prebrúsil. Je to dobré ale mohol som viac. Nabudúce už budem vedieť, že sa skutočne netreba ničoho báť.) Fito , Jano každopádne dík za radu chlapci.
Ahoj,
podle mě se ti to povedlo skvěle. Možná ten přechod obšívky na zádi pod čárou ponoru na zrcadlo mohl být jemnější, zdá se mi z foto, že se tam príliš láme a není víc plynulý. Ale dost možná, že je to jen hra světla a stínu. I kormidlo mi příjde příliš silné. Ale já nejsem ten, co by tu měl cokoliv kritizovat. Sám bych chtěl, aby i můj Le Fleuron vypadal aspoň takto. Za mě parádní práce.
podle mě se ti to povedlo skvěle. Možná ten přechod obšívky na zádi pod čárou ponoru na zrcadlo mohl být jemnější, zdá se mi z foto, že se tam príliš láme a není víc plynulý. Ale dost možná, že je to jen hra světla a stínu. I kormidlo mi příjde příliš silné. Ale já nejsem ten, co by tu měl cokoliv kritizovat. Sám bych chtěl, aby i můj Le Fleuron vypadal aspoň takto. Za mě parádní práce.
Čo ty si v karanténe a nemáš nič iné na robote?
Takýmto tempom to máš o týždeň hotové 
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Jj v karanténe do štvrtka. A ešte je na nej kopec roboty. Momentálne sa hrám s lanovými rebríkmi.Čo ty si v karanténe a nemáš nič iné na robote?Takýmto tempom to máš o týždeň hotové
Dobre ideš, ale len tak od oka sa mi nezdajú tie obrovské oká - hlavne na prednom kryte to je podľa môjho oného dosť uletené, či?
Parada. Postavit si plachetnicu bol vzdy môj modelársky sen. Lenže odvaha jaksi chýba a skúsenosti sa zbierajú pomaly..
Ale one day. Akú niť doporučuješ na kladky resp. celkovo na lanovie ?. Mam zopár lodiek od roznych autorov a chcel by som si nejako zaobstarať zásobu nech som pripravený.