TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Zbierka modelov
Re: Zbierka modelov
To sú všetko " cenné papiere " , myslim že taký bacil neškodí, práve naopak.
- developer10 | 41
- Name: Peter
Tiež sa spolieham na to, že tie, čo do môjho odfúknutia nespravím, budú celkom hodnotným dedičstvom, keď tak pozerám, po čom idú niektoré vypredané modely dnes
Ďuri, nič si z toho nerob, na terapiu to určite nie je a ak by Ti to náhodou niekto povedal, tak mu daj moje číslo

Ďuri, nič si z toho nerob, na terapiu to určite nie je a ak by Ti to náhodou niekto povedal, tak mu daj moje číslo
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Viac zbierame ako lepíme? ...možno premenovať fórum na "papercollectors" (?)
...prinútili ste ma sa pozrieť do mojich 4 šanonov: 168 kúskov F1.
...ak by som aj plnil "normu": 1 model/mesiac; tak to "nestíham" = 168 mesiacov, presne 14 rokov !!! Uvidíme ...
Ale tiež si rád v šanónoch listujem - najmä, keď si mám vybrať čo zlepím, ...a vždy zmením pôvodné posledné poradie
...a už som sa viac krát chystal, že urobím väčší výpredaj, ale gény "škrečka" nepustia !
...prinútili ste ma sa pozrieť do mojich 4 šanonov: 168 kúskov F1.
...ak by som aj plnil "normu": 1 model/mesiac; tak to "nestíham" = 168 mesiacov, presne 14 rokov !!! Uvidíme ...
Ale tiež si rád v šanónoch listujem - najmä, keď si mám vybrať čo zlepím, ...a vždy zmením pôvodné posledné poradie
...a už som sa viac krát chystal, že urobím väčší výpredaj, ale gény "škrečka" nepustia !
...sú rôzne spôsoby ako nájsť správnu cestu 
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Hey Hou, Let´s Go!
- juraj_ziacik | 43
Tak som si to porátal. Podľa mojich prepočtov a môjho tempa a nejakej tej miery tolerancie omeškania mi to vychádza na 140 rokov lepenia
To bude parádny dôchodok.

Hey Hou, Let´s Go!
No parádna zbierka. A tiež som na tom rovnako s časom a tempom lepenia.
- juraj_ziacik | 43
Osobne mám doma presne 68 modelov + 2 knihy vystrihovačiek a aj tak som si dokúpil na výstave v Budatíne pár kúskov.

Všetko je raz po prvý raz.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
- juraj_ziacik | 43
Išiel som si to zrátať po pamäti a zistil som, že vlastne neviem čo doma mám. Tak som ich vybalil a skúsil pofotiť, aj pre budúce generácie. 
Lietadlá. Neviem prečo ich mám toľko, lepil som zatiaľ iba jedno. Asi boli lacné,keď robieval Fiťo zbierky.
Kolesová technika.
Pásová a železničná technika. Tej mám celkom málo. Plus architektúra. Som si istý, že sa mi nejaké české kostoly ešte kdesi povaľujú.

No a lode, tých je trochu viac.
Celkovo cca 125 modelov. Ešte pár desiatok starých aj novších déčok a na dačo som možno zabudol (teraz som vytiahol Dragon Wagon spod postele). Myslím, že to je asi aj pre budúce možné vnúčatá dosť.
Manžeka povedala, že keď zomriem aj tak to hodí do koša.
Lietadlá. Neviem prečo ich mám toľko, lepil som zatiaľ iba jedno. Asi boli lacné,keď robieval Fiťo zbierky.
Kolesová technika.
Pásová a železničná technika. Tej mám celkom málo. Plus architektúra. Som si istý, že sa mi nejaké české kostoly ešte kdesi povaľujú.
No a lode, tých je trochu viac.
Celkovo cca 125 modelov. Ešte pár desiatok starých aj novších déčok a na dačo som možno zabudol (teraz som vytiahol Dragon Wagon spod postele). Myslím, že to je asi aj pre budúce možné vnúčatá dosť.
Manžeka povedala, že keď zomriem aj tak to hodí do koša.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40