...mňa by zaujímalo, či to zlepíš len ako biely betatest, alebo raz tie detaily doplníš a model dostane aj farbu?
Hmm, tak táto otázka ma trápi odzačiatku.
Ja som to chcel hneď maľovať, ale Quasi ma poprosil, či by to nemohlo zostať biele ( možno sa fotky bielej bety objavia vzadu na obálke modelu) , tak to teda nechávam biele.
Asi to ale po nafotení celku rozložím na komponenty, a nafarbím to. Myslím že to je vhodný kandidát na nejaký Steampunk, alebo postapo model.
To má ale ešte čas, uvidím čo z toho nakoniec bude.
Poďme teda ďalej, ja viem, že najviac Vás aj tak zaujíma kabína, ale tam ešte niečo riešime, tak si zatiaľ ukážeme nápravy.
Report
Nápravy
Každá náprava je hnaná, takže V3Ska má tri diferenciály.
Tu sme dorábali navyše vnútorné rebro, aby sa to lepšie lepilo. Celkovo mi ten diferák prišiel zbytočne komplikovaný, ale Quasi nechcel ani počuť, že by to zjednodušil.
Takže keď budete pri lepení diferákov frflať, tak viete kto za to môže.
Zadná ( oblúková) časť diferenciálu prichádzala do úvahy v dvoch verziách - "slniečko", "alebo kružnice".
Zlepil som obe verzie, myslím že krajšie vyzerá verzia "slniečko". Prípadne sa vyjadrite, čo sa Vám viacej páči, alebo teda čo je podľa vás krajšie zlepiteľné.
Predná náprava:
Zadné nápravy:
Ako som už spomínal, nie všetky kolesá sú komplet, a teda nemajú dezény.
Niektoré časti som v bete nahradil drevom ( úchyty stabilizačných tyčí), vo vystrihovačke budú papierové, ale kto chce, ten si samozrejme pomôže zlepiť úchyty papierové.
Pozerám na tie fotky, och, ale ok, v tejto fáze šlo o to či sa to dá zlepiť, a nie o to či sa to dá zlepiť pekne...
Prečo má jeden diferák vzadu iný tvar ako druhý, to už sa pozorný čitateľ dozvedel.