TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pomoc

developer10 | 41
Name: Peter

Re: Pomoc

Postby developer10 » 19 Jan 2023 15:25

Ahoj, môžem vyzdvihnúť, ak sa nitko nenájde v blízkej dobe, a ak pôjde niekto cestou trebárs aj cez Levoču tak na diaľnicu na odpočívadlo mu to donesiem a Ti to stiahne ;) Viac v SS. Trim še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 17 Feb 2023 10:21

Čaute,
je tu ešte niekto , kto páli lasery?

Písal som Atlonovi a aj Tatrovi813, ale obaja majú teraz páličskú prestávku.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

martin1807 | 32
2K+
Name: Martin Bilý

Postby martin1807 » 17 Feb 2023 12:45

Čaute,
je tu ešte niekto , kto páli lasery?

Písal som Atlonovi a aj Tatrovi813, ale obaja majú teraz páličskú prestávku.
Dá sa dohodnúť s Betexou a tuším aj Topmodely.sk majú na stránkach, že dokážu aj podľa požiadavok niečo vymyslieť. :big smile:
Na stole:
Naposledy dokončené: Praga S5T-3 ORKAN, Tatra 815 S1
Galéria

Martin1807

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 17 Feb 2023 12:56

Betexa ti to vypáli za dvojnásobok bežnej komerčnej sumy pálenia :haha:, viď ceny ich modelov...
No, ale ak iná možnosť nie je, tak možno bude dobrá aj Betexa.
Dúfam, že chalani nebudú mať dlhú prestávku, lebo aj mne by sa zišlo niečo povypaľovať. Daj potom vedieť, čo-kde-ako-koľko.
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

skromny | 52

Postby skromny » 17 Feb 2023 13:40

ja som uz dlhsie poskuloval aj po https://www.fablab.sk/ - ze by si clovek isiel skusit sam vypalit.... len keby toho casu viacej bolo...
podpis

Fito | 51
Admin

Postby Fito » 17 Feb 2023 14:56

Taaak ale ten fablab vôbec nevyzerá zle !
ďakujem,
Po prázdninách vyskúšam a dám vedieť.

V Každom prípade už aj tak pokukujem po laseri, juniori majú veľké plány, tak možno spravím predčasného ježiška...

Kurt Tank | 44

Postby Kurt Tank » 17 Feb 2023 21:55

Ejha, z Fita bude výpalník :P :victory:

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 27 Apr 2023 16:40

Je tu niekto ochotný vysvetliť debilovi, ako funguje Slovenská pošta prosím? Mám ZAPLATENÝ P.O.Box., takže som si zaplatil SLUŽBU, či už som mimo? Časom po mne chceli e-mailovú adresu, aby mi (podľa ich vyjadrenia) mohli poslať oznámenie o tom, že mi prišla zásielka. Prídem na poštu, kuknem do P.O.Boxu, žiadne oznámenie. Pýtam sa, mám tu mať zásielku, pozerajú na mňa, či som normálny. Veď som čítal v emajli, že 20.4. mi prišla zásielka a bude tu do 9.5.. Aktívna kolegyňa tej za prepážkou začne teatrálne prehadzovať kopu papierov, že 20.4. mi nič neprišlo, lebo by o tom MUSELA niečo vedieť. Hmm, pozriem do emajlu (čo som zadával pošte) a tam nič. Veď som to čítal, lebo odkiaľ by som vedel, že to tu je od 20.4. do 9.5.? Idem domov, pozriem INÚ emajlovú schránku (čo som zadával do e-shopu) a tam to bolo, aj s nejakým PINom. Tak naspäť na poštu, ukážem emajl a ona, aha, to je balík, no, je to tu... Nemal som síl požiadať ju o vysvetlenie, určite by otvárala ústa, vydávala zvuky, ktoré by mi nedávali zmysel.

:beat plaster:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Fito | 51
Admin

Postby Fito » 27 Apr 2023 20:51

Toudi tuším si sa načisto opustil. :P :big smile:

Bojovať zo štátnou firmou, čo ti ja viem, poznám aj lepšie koníčky. Trebárs minigolf...

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 28 Apr 2023 09:58

Pošta je rovnaký kostlivec ako niektoré naše stavby, musíš pochopiť ako funguje aby si s ňou mohol pohnúť, aj keď len o milimeter. Tetušky tam sú lenivé robiť čokoľvek viac, ako treba, napríklad "rozmýšľať" to Ti je taký povel, ktorý sa nezapína hneď, ale zasvieti až keď zadáš milión podpovelov z vlastnej iniciatívy. Keď ich nepoznáš, sú dve možnosti, buď sa naserieš Ty, alebo (a to je častejšie) sa naserie otrávených napúdrovaný ksichtík za prepážkou.

Ako som Ti napísal na inom mediálnom nosiči, toto nie je ľahký boj, prehráš veľa vojen, ale treba zahodiť naivitu, že to tu funguje aby si vojnu vyhral!

Trim še!

PS: už si sa niekedy skúsil hádať s poisťovňou?
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

Return to “Rest room // Rest Room”