TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Pomoc
- developer10 | 41
- Name: Peter
Re: Pomoc
Ahoj, môžem vyzdvihnúť, ak sa nitko nenájde v blízkej dobe, a ak pôjde niekto cestou trebárs aj cez Levoču tak na diaľnicu na odpočívadlo mu to donesiem a Ti to stiahne
Viac v SS. Trim še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Dá sa dohodnúť s Betexou a tuším aj Topmodely.sk majú na stránkach, že dokážu aj podľa požiadavok niečo vymyslieť.Čaute,
je tu ešte niekto , kto páli lasery?
Písal som Atlonovi a aj Tatrovi813, ale obaja majú teraz páličskú prestávku.
Betexa ti to vypáli za dvojnásobok bežnej komerčnej sumy pálenia
, viď ceny ich modelov...
No, ale ak iná možnosť nie je, tak možno bude dobrá aj Betexa.
Dúfam, že chalani nebudú mať dlhú prestávku, lebo aj mne by sa zišlo niečo povypaľovať. Daj potom vedieť, čo-kde-ako-koľko.
No, ale ak iná možnosť nie je, tak možno bude dobrá aj Betexa.
Dúfam, že chalani nebudú mať dlhú prestávku, lebo aj mne by sa zišlo niečo povypaľovať. Daj potom vedieť, čo-kde-ako-koľko.
ja som uz dlhsie poskuloval aj po https://www.fablab.sk/ - ze by si clovek isiel skusit sam vypalit.... len keby toho casu viacej bolo...
podpis
Je tu niekto ochotný vysvetliť debilovi, ako funguje Slovenská pošta prosím? Mám ZAPLATENÝ P.O.Box., takže som si zaplatil SLUŽBU, či už som mimo? Časom po mne chceli e-mailovú adresu, aby mi (podľa ich vyjadrenia) mohli poslať oznámenie o tom, že mi prišla zásielka. Prídem na poštu, kuknem do P.O.Boxu, žiadne oznámenie. Pýtam sa, mám tu mať zásielku, pozerajú na mňa, či som normálny. Veď som čítal v emajli, že 20.4. mi prišla zásielka a bude tu do 9.5.. Aktívna kolegyňa tej za prepážkou začne teatrálne prehadzovať kopu papierov, že 20.4. mi nič neprišlo, lebo by o tom MUSELA niečo vedieť. Hmm, pozriem do emajlu (čo som zadával pošte) a tam nič. Veď som to čítal, lebo odkiaľ by som vedel, že to tu je od 20.4. do 9.5.? Idem domov, pozriem INÚ emajlovú schránku (čo som zadával do e-shopu) a tam to bolo, aj s nejakým PINom. Tak naspäť na poštu, ukážem emajl a ona, aha, to je balík, no, je to tu... Nemal som síl požiadať ju o vysvetlenie, určite by otvárala ústa, vydávala zvuky, ktoré by mi nedávali zmysel.

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
- developer10 | 41
- Name: Peter
Pošta je rovnaký kostlivec ako niektoré naše stavby, musíš pochopiť ako funguje aby si s ňou mohol pohnúť, aj keď len o milimeter. Tetušky tam sú lenivé robiť čokoľvek viac, ako treba, napríklad "rozmýšľať" to Ti je taký povel, ktorý sa nezapína hneď, ale zasvieti až keď zadáš milión podpovelov z vlastnej iniciatívy. Keď ich nepoznáš, sú dve možnosti, buď sa naserieš Ty, alebo (a to je častejšie) sa naserie otrávených napúdrovaný ksichtík za prepážkou.
Ako som Ti napísal na inom mediálnom nosiči, toto nie je ľahký boj, prehráš veľa vojen, ale treba zahodiť naivitu, že to tu funguje aby si vojnu vyhral!
Trim še!
PS: už si sa niekedy skúsil hádať s poisťovňou?
Ako som Ti napísal na inom mediálnom nosiči, toto nie je ľahký boj, prehráš veľa vojen, ale treba zahodiť naivitu, že to tu funguje aby si vojnu vyhral!
Trim še!
PS: už si sa niekedy skúsil hádať s poisťovňou?
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU