TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Motorový vůz M 131 - Hurvínek /balu11/ 1:25 DOKONČENO
Re: Motorový vůz M 131 - Hurvínek /balu11/ 1:25
Veľká paráda tieto detaily. 
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Perfektné, tá sieťka zo záclony - to nemá chybu.
Nádhera. Tá záclona to je super nápad. Stále sa dá niečo nové naučiť.
Balu nebuď súkromník, vydaj to cez niekoho 
Hezký páteční večer přátelé a kamarádi v patlání papírových modelů.
Tak po odmlce zaviněné nepříznivými okolnostmi a zdravotní indispozicí, jsem se opět dostal k práci na modelu Hurvínka. Potřeboval jsem doladit interiér, abych mohl model zaklopit střechou. Po naprosto zoufalých pokusech ty figurky vymodelovat, jsem to vzdal a zakoupil set figurek od firmy Tamia. Posadil jsem je na lavice okolo odklopeného prostoru hnací jednotky, jak tam spolu vedou diskusi nad motorem. V prostoru před motoráčkem jsou na paletách repasované komponenty, připravené k odvozu do velkých dílen na generální opravu podvozku motoráčku. I tam se motají nějaké ty postavičky. Ty díly za nápravou pak umístím do remízy někam dozadu.To zaklopení jsem musel provést po částech, protože jsem tam musel vlepit nosiče pro odložení zavazadel. Je to vidět na jedné fotce. Protože po zaklopení karoserie je v interiéru fakt tma a v podstatě by nebylo nic vidět, zkusil jsem ten interiér osvětlit pomocí diod. Tady bych poprosil laskavého modeláře o trochu shovívavosti ke kvalitě fotek, foťák to skoro nepobral, protože jsem ztlumil osvětlení aby lépe vyniklo to osvětlení interiéru. Tedy lépe řečeno, dejte mi do ruky dláto a hoblík a ne fotoaparát. ale co už..... Teď budu makat na vrchním plášti střechy a pak se věnovat dalším částem modelu. Reflektory, nárazníky, výfuky atd. atd. No práce je ještě jak na kostele.

"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
( Člověče, kdybys věděl, jak mnoho vědění zmůže, nocí i dnem by ses učil, vůbec bys nechodil spát. )
Santaku, já o tom vážně uvažoval, ale je to nesmírně komplikované, nejsem profesionál, ale zkusím se s někým dohodnout a po úpravách, aby to bylo vůbec modelovatelný, to vydat. Ale uvidíme, protože náklady na vydání modelu jsou fakt velké a nevím jestli o to bude nějaký zájem. Uvidíme....Balu nebuď súkromník, vydaj to cez niekoho
"O, homo si scires, quantum doctrina valeret, numquam dormires, nocte dieque studeres." (Walter)
Bude, tomu ver. Ja sám si minimálne jeden kus kúpim.....jestli o to bude nějaký zájem. Uvidíme....
Ahojky Vašku, díky, snažím se, ale už to trvá moc dlouho. No, uspěchat se to moc nedá.Máš to nádherné, díky.