Na fórach je síce niekoľko reportov, ale nikde som nenašiel nejaké detailnejšie postupy, ktoré by pomohli začínajúcim modelárom, pre ktorých je táto predloha určite veľmi zaujímavá a každý by určite chcel mať doma na polici takýto model. Preto sa pokúsim pridať čo najviac mojich postrehov aby som pomohol nádejným modelárom aby sa stoly na výstavách ohýbali pod množstvom papierových modelov.
Report
Začal som kostrou a aj keď model sa javí ako jednoduchší, hneď som sa zapotil. Ako píše autor diely 1b, 2, 3, 4, a 5 je potrebné podlepiť na hrúbku 1mm, diel 8a na 0,5m alebo 1mm a diely 9, 11 - 17 na 0,5mm. Pozor/Uwaga - nie kartónom 1mm,0,5mm ale na hrúbku 1 a 0,5mm. 160g papier na ktorom to mám vytlačené má pomaly sám o sebe 0,2mm. Pri dieloch 9 - 17 mi nebolo jasné či to lepiť na stred tej čiary, alebo všetko smerom dopredu od čiary a podobne. Keď som kostru zlepil a priložil vrchný plášť, cez zadný otvor na krídla mi presahovali rebrá, zároveň sa mi nezmestil medzi rebrá kokpit, lebo bolo blízko pri sebe. Kostru zlepím ešte raz a rebrá budem lepiť postupne podľa obšívky. Zároveň odporúčam podlepiť aspoň na 0,5mm aj diely 6L, R a 7L, R.