TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Re: Papierovy-Modelar.sk - Dôležité info

Forum rules

• Táto sekcia slúži na komerčné ponuky predaja/kúpy modelov a modelárskeho príslušenstva, ktoré predajcovia ponúkajú v rámci výkonu podnikateľskej činnosti.
  • Administrátor fóra nenesie žiadnu zodpovednosť za obsah a pravdivosť tu uvedených ponúk, pričom z predaja v tejto sekcii uvedeného tovaru mu neplynie žiaden zisk.

V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
mimapnd | --
Fordsonman
Name: M.

Re: Papierovy-Modelar.sk - Dôležité info

Postby mimapnd » 08 Sep 2012 21:52

...a lepte...
Last edited by mimapnd on 19 Jun 2024 19:13, edited 89 times in total.

mimapnd | --
Fordsonman

Re: Papierovy-Modelar.sk VIANOCE 2023 - spracované 27.11.2023 - kontrolujte, plaťte...

Postby mimapnd » 28 Nov 2023 10:43

A aj lodka od Seahorse s doplnkami je skladom:

US Revenue kuter
Image

mimapnd | --
Fordsonman

Re: Papierovy-Modelar.sk

Postby mimapnd » 19 Dec 2023 12:12

Ohľadom Vianočnej skupinovky - stále čakám na Draf Model, Hobby Model a Answer... ticho ako pred búrkou... ani bu ani mu :scorn:
Čo sa dalo poslal som, máte maily s linkami, možno aj samotná pošta Vám poslala info, taktiež Packeta.
Zopár vecí mi neprišlo, to sa už dohodnem s dotyčnými, čo a ako.
Zatiaľ čus.
M.

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 19 Dec 2023 12:27

YGModel - pridal som nové vydavateľstvo do sortimentu, YG Model, zatiaľ len zopár už v minulosti objednávaných model + jedna vesmírna novinka... neviem prečo ale páči sa mi.

Halinski - doskladnil som pozemnú techniku a jedno, či dve lietadielka.

GPM - pribudla zimná Štuka s lasermi a kabínkou + Bell UH-1B.

WMC - tam sú dve novinky - Kostol (k nemu sú aj foliové pokreslené okná, Denis sa s tým pekne pohral) a Volkswagen W12 concept + lasery + dezény + tvarované čelné sklo... linky dodám čoskoro. + staršie modely.

A tatko vyzerajú okná na svetle sveta:

A ohľadom WMC Volkwagen konceptu - mám to dať všetko zvlášť - model 9€ a lasery 5€ a dezény 1€ a tvarované sklo 3€ alebo ako jeden veľký komplet za jednotnú zľavnenú cenu (15.50€)?
Last edited by mimapnd on 21 Dec 2023 11:48, edited 1 time in total.

majos | 51
Name: Marian

Postby majos » 19 Dec 2023 19:41

Cau, spravu nemam. Mal som tam aj Draft Model, asi preto. Preferoval by som potom Packetu, kedze sa budem asi tulat. Dik. M
Ohľadom Vianočnej skupinovky - stále čakám na Draf Model, Hobby Model a Answer... ticho ako pred búrkou... ani bu ani mu :scorn:
Čo sa dalo poslal som, máte maily s linkami, možno aj samotná pošta Vám poslala info, taktiež Packeta.
Zatiaľ čus.
M.
Zilinsky primat(or) v starej forme. Aj Anicka z Cadecky:)
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Postby juraj_ziacik » 19 Dec 2023 21:24

No nekomunikácia ANSWERU a HOBBY MODELU ma vôbec, ale vôbec neprekvapuje...... :) :haha: :big smile: Drž sa bratu v papieri, bude to ešte zložité s nimi.....
Hey Hou, Let´s Go!

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 21 Dec 2023 11:40

WMC:
tak som nakoniec Volkswagen dal zvlášť, teda model bude spolu s dezénmi v cene, lasery a predné sklo budú samostatne... kostol bude spolu s potlačenými oknami v cene...
klikať tutok

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 21 Dec 2023 11:46

RBModel:
a ešte takto, kutral som skladom a zistil som, teda neviem, či viete, ale máme skladom aj drevené hlavne pre bojovú techniku, hlavne asi tanky...
klikajte tutok
Image

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 22 Dec 2023 08:51

Nová kategória v eshope: 3D tlačené doplnky - idem aj ja s dobou a vytvoril som novú kategoŕiu pre doplnky vytvorené na 3D tlačiarni, klikaj tutok. Zatiaľ je tam len zopár doplnkov pre lodičkárov, ale časom určite pribudne viac. :wink:
Ak máte nápady, porprípade 3D harampádí kupujete od Poliakov, dajte vedieť, čo to je, v akom počte, ako často a možno naskladním, aby ste ušetrili na poštovnom...

majos | 51
Name: Marian

Postby majos » 22 Dec 2023 23:40

Nic nove? Ine forum, ine zvyky...
Cau, spravu nemam. Mal som tam aj Draft Model, asi preto. Preferoval by som potom Packetu, kedze sa budem asi tulat. Dik. M
Zatiaľ čus.
M.
Zilinsky primat(or) v starej forme. Aj Anicka z Cadecky:)
https://www.youtube.com/watch?v=MaR3eZJEQIs
A dalsi Janko:
https://www.youtube.com/watch?v=BBbQbMWQF1o

mimapnd | --
Fordsonman

Postby mimapnd » 24 Dec 2023 12:05

Nic nove? Ine forum, ine zvyky...
Čau Marian,
ako som písal, ak budem mať nové info, napíšem. Takže, Rafal poslal moju objednávku už 6.12., ale z colnice ju pustili až 21.12., čo je pre mňa totálne nepochopiteľné, kedže sa jedná o klasický "business package", žiadne extra rozmery... klasická A4+ knihová krabička... predpokladám, že mi dorazí tesne po Sviatkoch, zabalím a pošlem.
Pekné prežitie sviatkov prajem
Čus
M.

Return to “e-shopy // e-shops”