pekné to je, aj keď Šmoulinka je len jedna
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Smurfs /free/ 1:2
Re: Smurfs /free/ 1:2
alebo do kmeňa magnet a do bábiky plech z konzervy
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
ešte som rozmýšľal, že by som ju uchytil pomocou špajle, ktorú by som dal to kmeňa a na ňu by som nasadil tu slečnu, veď ešte niečo vymyslím 
tak ďalšia slečinka pomaličky dostáva finálové kontúry, čo sa týka samotného modelu je hotovo už len ten stojan, aby prišiel a bude finito. Podarilo sa mi konečne dokončiť aj bábiku, ktorú drží v ľavej ruke aj keď autor ruku trošku divne vytočil, vyzerá to kapánek neprirodzene, takže budem musieť hračku nakoniec prilepiť.
pekne si to zmastil, gratulujem k dokončeniu

rozhodne ánoSnáď sa bude darček páčiť.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]
Gratulujem k dokončeniu 
Vďaka páni, darček mal úspech, takže je čas sa pustiť do niečoho nového, konkrétne neviem čo to presne bude, ale predpokladám, že niečo od Marvelu.
Čaute, nakoľko som už dlho nešmoulil
tak som sa rozhodol pre jeden narodeninový darček. Jedná sa o hamblivého šmolka aspoň tak mi pripadá. Model som dal do rovnakej mierky ako predošlých iba som neutrafil farbu a je o niečo bledší, ale viac podobný originálu.
Tu je malý postup stavby, ktorá začala hlavou následne rukami a zbytok už si viete domyslieť
Tu je malý postup stavby, ktorá začala hlavou následne rukami a zbytok už si viete domyslieť
bude casom aj kocur a bosorak?
netuším či pôjdem aj do Gargamela a jeho kocúra, Gargamel viem že je k dispozícii, ale 1:1 veľkosť, do toho sa mi moc nechce a kocúra som po pravde od autora šmolkov ani nevidel, možno ho má niekde na disku, ale nikdy ho nezavesil na net. Ale na požiadavku prichádza ďalší šmolko ako narodeninový darček a bude to šmolko lenivec.