TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

ModelCon / Trnava / 3.2.2024

Martinicky Vladimir | --

Re: ModelCon / Trnava / 3.2.2024

Postby Martinicky Vladimir » 03 Feb 2024 19:32

Skoda, ze som sa nemohol zucastnit...skolila ma chripka! Inak, mam to cca. 400 metrov od bytu ! Mal som pripravene niektore moje kresby, ze donesiem ako obvykle napr. na PZ Blava a pod., a prip sa s niektorymi stretol po "kovidovom sumraku"...

Trak-Tor | 54
2K+
Name: Juraj

Postby Trak-Tor » 03 Feb 2024 23:14

Vlado škoda. Snáď nabudúce.
Úspešné uzdravenie prajem!

Bol som, videl som, vyhral som.
Cenu bol veľmi príjemne strávený deň.
Výborná, pohodová akcia, parádne priestory, skvelí ľudia.
Jedine škoda, že neprišlo viac papierákov, ale vzhľadom na neskoré oznámenie akcie je to pochopiteľné.
Ja som si to užil, pokecali sme s kadekým.
A záujem papierové modely bol nemalý.
Verím, že o rok to tam roztočíme.
Pridám zopár fotiek, nie príliš kvalitných:

-- Ani budúcnosť už nie je to, čo bývala... --
Moja galéria

Martinicky Vladimir | --

Postby Martinicky Vladimir » 04 Feb 2024 12:32

Juraj, aj mna to mrzi, ze som nemohol dorazit! Predsa nenakazim navstevnikov :haha: :wink: . Inak, diky za prianie...uz je to lepsie! PS: Gratulacia k oceneniu! Za co si ziskal to ocenenie, ked to nie je "tajne" ?

spider | 34
Name: Stano

Postby spider » 04 Feb 2024 13:33

Bol som na chvíľu pozrieť, no zdržal som sa ani nie pol hodinu.
Pekné priestory, dostatok predajcov, bolo čo pozerať a rád prídem aj o rok, snáď už aj na celú akciu. Jediné malé negatívum bolo vetranie, resp. nevetranie. Bol tam dosť ťažký vzduch, ale toto býva problém na viacerých výstavách. Inak super akcia, vďaka organizátorom :victory:
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

LaBa | 45
Name: Ladislav Bachorec

Postby LaBa » 04 Feb 2024 18:38

Ahojte.
Pridám aj ja sem svojou troškou. Na modelárskej výstave so svojimi modelmi som bol po dlhých 10 rokoch. V Trnave som bol naposledy v roku 2014 ešte ako plasťák, keď sa tam konala "TéTémodel". Ale Modelcon bola iná káva oproti TéTé. Stretol som fajn ľudí, dobre si pokecal a modely som obehol aj 3krát a stále bolo na čo pozerať. Veľmi ma teší že som si mohol pohovoriť s Martinom Kováčom alias "Night Shift".
Foto papierákov:

A zopár foto z výstavy:

mirec116 | 41
Kráľ architektúry

Postby mirec116 » 05 Feb 2024 08:29

To je všetko, chlapi? Kto na akcii nebol, mohol by nadobudnúť falošný dojem, že viac papierákov v Trnave nebolo. Čo takto preniesť sa cez osobné animozity a aspoň informovať objektívne, hm?

Marmat | 39
Name: Martin

Postby Marmat » 05 Feb 2024 10:26

Nerozumiem, prečo sa naši*raš Mirec, nikto nenapísal, že bolo málo papierákov, prípadne že to bola strata času tam ísť a pod.
Ja som tam síce nebol, ale verím tomu, že tam bola super atmosféra.

Trak-Tor | 54
2K+

Postby Trak-Tor » 05 Feb 2024 11:25

PS: Gratulacia k oceneniu! Za co si ziskal to ocenenie, ked to nie je "tajne" ?
Vlado, vyhral som príjemne strávený deň.
:wink:
Moja galéria

juraj_ziacik | 43
Name: Gergej

Postby juraj_ziacik » 05 Feb 2024 12:15

Dúfam, že ešte niekto pridá fotky modelov. Mám pocit, že tam toho nebolo nejak extra veľa. Bol niekto na predošlom ročníku, má to tendenciu zvyšovania účasti, návštevnosti? Nejaké komenty k organizácií, vyhlasovanie výsledkov a podobne. Ja tam na rok určite chcem ísť, len momentálne prerábam dom v mierke 1:1 tak nestíham..... :-(
Hey Hou, Let´s Go!

Trak-Tor | 54
2K+

Postby Trak-Tor » 05 Feb 2024 13:18

Odcitujem z mailu, ktorý poslali chalani účastníkom:
Patrí Vám veľká vďaka zo strany nás, organizátorov Modelconu, za to že ste svojou účasťou na podujatí vytvorili úžasnú atmosféru, ktorú si mohli užiť nielen všetci prítomní súťažiaci (cca 300), ale aj návštevníci (cca 1600), ktorým miniatúrny svet, ktorý ste vytvorili, doslova vyrážal dych.

Na súťaži a výstave ste odprezentovali viac ako 800 modelov, na stolíkoch klubov ďalšie desiatky.
...

Dúfam, že tohtoročný Modelcon naplnil Vaše očakávania. Vy ste tie naše predčili - ako svojim počtom, tak aj množstvom a kvalitou modelov a aj podporou, ktorú nám vyjadrujete svojou účasťou a ubezpečením, že prídete znova. Sme Vám vďační, že nám odpúšťate aj pochybenia, ktorým sme sa nevyhli a oceňujeme, že nás na ne upozorňujete. Verte, že je našou hlavnou snahou vytvoriť čo najlepšie podmienky pre modelárov, veď bez Vašich modelov by nebol Modelcon. Ak máte postrehy k tretiemu ročníku akcie, prípadne návrhy ako to robiť lepšie v ročníku nasledujúcom, prosím píšte.

V najbližších dňoch budeme na stránkach http://www.modelcon.sk a na sociálnych sieťach na našom profile postupne publikovať informácie a fotky z podujatia, tak sledujte, Už dnes nájdete výsledky hlavných kategórií na https://www.modelcon.sk/category/aktuality/, pekný report od Jána Moravčika nájdete TU a veľa fotografií publikovali prešovčania svojom FB profile.
Moja galéria

Return to “Archív 2024”