Môžeme sa o tom pár týždňov pred Hvezdarňou pobaviť. Zatiaľ je podľa mňa priskoro. Mňa by zas zaujímala čistostavba lietadiel, takže by sme keď tak mohli aj aj.Tuším vlani som navrhoval workshop na tému patinovania, ktorý sa napokon neuskutočnil. Čo tak to skúsiť tento rok? Kľudne to môžeme zúžiť, napríklad na hrdzu - to by ma osobne fakt zaujímalo. Síce tie techniky vôbec neovládam, ale môžem zabezpečiť jednuduchý model na ktorom by to šlo dobre skúšať. Čo vy na to?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]
spider - potom by som si u teba zasa rezervoval miesto...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Použijem na teba tvoju odpoveď: ak dožijem, tak ťa vezmem 
správne 
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Jedna otázka od Ondra.
Ide niekto po hvezdárni, čiže v nedeľu, smer Žilina, Ružomberok, Poprad?
Lebo by potreboval odvoz do Tatier, prípadne priblíženie na vlak..
Díky.
Ide niekto po hvezdárni, čiže v nedeľu, smer Žilina, Ružomberok, Poprad?
Lebo by potreboval odvoz do Tatier, prípadne priblíženie na vlak..
Díky.
LM bu bude stačiť ?? či mladý muž má aj dáky konkrétny cieľ ?
Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
- developer10 | 41
- Name: Peter
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
No a čo teda s tým termínom? Neskúsime to fakt od tej stredy, či je to obsadené?
Niečo tam je, takže až od štvrtku do nedele. Bohužiaľ.