TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Projekt 340P – RAKETA / OREL - БУМАŽНОЄ МОДЕЛІРОВАНІЕ - Albert Drybnik / 1:100

Moderator: Fito

Oliver | 32
2K+

Re: Projekt 340P – RAKETA / OREL - БУМАŽНОЄ МОДЕЛІРОВАНІЕ - Albert Drybnik / 1:100

Postby Oliver » 07 Nov 2022 11:22

Máš to super.
Gratulujem k dokončeniu.
:big smile:
Oliver

Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24

GALLERY

"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: Projekt 340P – RAKETA / OREL - БУМАŽНОЄ МОДЕЛІРОВАНІЕ - Albert Drybnik / 1:100

Postby iconmaster » 07 Nov 2022 19:56

Skvelá práca a tiež špeciálna pochvala za námet. Mal som tú česť ju vidieť aj naživo v Nitre a vtej mierke je to fakt premakaný kus modelu :victory:
Gratulujem, aj za ocenenie!

Jano 100 | 56
Pán plachetníc
Name: Jano

Postby Jano 100 » 07 Nov 2022 20:16

Takisto ma to zmiatlo ako Fita :beat plaster:

Pekný model !!!

Jano
Lepenia sa nebojte, na počet dielov nehľaďťe

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 08 Nov 2022 01:57

Ďakujem chalani veľmi pekne! Podložku som musel dať, lebo oridžo stojan k plťke bol taký nejaký a chcel som si to vyskúšať, tak ako prvotina sa mi celkom páči. Potom som popritom dorobil ešte aj OT-čku a vrtuľníky budú mať svoj spoločný heliport až potom, čo bude dokončený Bell.

Čo sa týka tej fotky originálu, tak zámer to nebol, ale keď už som to zavesil sem a všimol si to, už som to nechal tak, nech je tam niečo šokantné že jo.

Dík ešte raz, trimce še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

kuratkoo | 45

Postby kuratkoo » 09 Nov 2022 08:46

Ahoj Peťo, gratulujem... :victory:
Zaslúžená medaila, veľmi pekne si to postavil...

Saskardin | 52
Name: Martin

Postby Saskardin » 09 Nov 2022 10:38

Veru, ujde to! :haha: Parádička a exotika, len tak ďalej, teším sa na ďalšie projekty.
"Celý problém ľudstva je v tom, že hlupáci a fanatici sú si vždy istí sami sebou, a múdri ľudia plní pochybností." - Bertrand Russell

Na stole: London L.C.C. 106 (Occre), Kafemlejnek (A.Cupák)

developer10 | 41

Postby developer10 » 03 May 2024 14:30

Dodatočne ďakujem za pochvalu! V slabej chvíľke (nechal som sa blbec nahovoriť) som sa prihlásil do súťaže o diorámku na betexe, tak ak máte chvíľku, zahlasujte za raketu a za ďalšie dva projekty našich forumákov (ešte neviem ktoré, ak máte tip dajte ho tu nižšie) na tomto linku:
https://betexa-magazin.cz/hlasovani-o-jarni-diorama/

Dík a trimce še!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

Jakub112 | 19
Name: Jakub

Postby Jakub112 » 04 May 2024 09:26

V slabej chvíľke (nechal som sa blbec nahovoriť) som sa prihlásil do súťaže o diorámku na betexe, tak ak máte chvíľku, zahlasujte za raketu a za ďalšie dva projekty našich forumákov (ešte neviem ktoré, ak máte tip dajte ho tu nižšie) na tomto linku:
Áno, už som za teba hlasoval :wink: , rád by som povedal, že ja tam mám B-17, ale tu na fóre ste ju ešte nevideli...
Na stole mám:
Lisunow Li-2P, U-206 Reichenberg
Naposledy som postavil:
Lokomotívu Davenport

developer10 | 41

Postby developer10 » 04 May 2024 11:35

Dík Jakub, zahlasujeme ;) Ešte niekto?

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 04 May 2024 15:49

Čo by človek pre veľkú kofolu neurobil.
Zahlasované.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

Return to “Námorná technika // Watercrafts”