Jedná se o Johanovu ranou tvorbu, kdy ještě používal vnitřní konstrukci. Tu jsem nepoužil, protože mi u jiného staršího ptáčka potom nesedla "obšívka". I tak bylo potřeba sýkorku místy lehce upravit, ale nebylo to nic zásadního, šikovný modelář si s tím poradí.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Sýkora koňadra / Johan Scherft / 1:1
Sýkora koňadra / Johan Scherft / 1:1
Model vyšel v tištěné podobě v setu se sýkorou modřenkou ve vydavatelství Zeist Bouwplaten. Grafika je nádherná, tisk též, nicméně na pololesklém papíře, což u ptáčků nepovažuju za úplně nejšťastnější volbu. Ale nic tragického, do oka to vyloženě netluče.
Jedná se o Johanovu ranou tvorbu, kdy ještě používal vnitřní konstrukci. Tu jsem nepoužil, protože mi u jiného staršího ptáčka potom nesedla "obšívka". I tak bylo potřeba sýkorku místy lehce upravit, ale nebylo to nic zásadního, šikovný modelář si s tím poradí.

- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: Sýkora koňadra / Johan Scherft / 1:1
Hezký
My máme velkou zahradu a jsme na polosamotě, tak nám tu lítá různých ptáků asi bambilion. Nad vchodem si na trámu udělal hnízdo rehek, o kus dál bydlí vrabci, dneska ráno nám tu zpíval mlynařík... Máme tu strakapouda, pěnice, kosáky... Radost vylízt ze dveří 
Last edited by Aki on 20 Jun 2024 22:32, edited 1 time in total.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Tak už chápem, čo ťa inšpiruje pri lepení papierových vtáčikov