TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
163.104 ZSSK /Angraf/ 1:25
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Re: 163.104 ZSSK /Angraf/ 1:25
Nejakým detailným postupom si nás tu teda nerozmaznal, ale výsledok je famózny
Gratulujem k dokončeniu lokomotívy a snáď bude k videniu na niektorej budúcoročnej akcii 
Bohužiaľ, nemám veľmi času sem chodiť, nakoľko mám minimum času. Každopádne gratulácie ešte treba odložiť, na dokončenie si budeme musieť ešte nejaký ten piatok počkať 
Vlaky - ZSSK, ZS Cargo, ČD - Najviac
- iconmaster | 37
- Last man standing
Ahojte.
Mesiace, roky plynú a tie moje posledné boli dosť zásadné. Nebolo veľa času na modely ale konečne si môžem povedať pri tomto projekte, že je hotovo.
Model už je skoro rok hotový, ale pracoval som na jeho podložke, kon. na výhybke. Medzičasom som sa s modelom už zúčastnil pár súťaží, takže ste ho mohli vidieť aj na živo.
No a na koniec nejaké tie fotečky. Stretol sa aj skoro s reálnou predlohou (číslo 104 je dnes už žiaľ v červenej farbe ZSSK ale 2 ks jazdia v podobnom farebnom, prevedení), denné/nočné foto a na záver fotka modelu na čestnom mieste vo vitríne v obývačke.
Tak zas niekedy inokedy pri ďalších železnično-vláčikových projektoch

Mesiace, roky plynú a tie moje posledné boli dosť zásadné. Nebolo veľa času na modely ale konečne si môžem povedať pri tomto projekte, že je hotovo.
Model už je skoro rok hotový, ale pracoval som na jeho podložke, kon. na výhybke. Medzičasom som sa s modelom už zúčastnil pár súťaží, takže ste ho mohli vidieť aj na živo.
No a na koniec nejaké tie fotečky. Stretol sa aj skoro s reálnou predlohou (číslo 104 je dnes už žiaľ v červenej farbe ZSSK ale 2 ks jazdia v podobnom farebnom, prevedení), denné/nočné foto a na záver fotka modelu na čestnom mieste vo vitríne v obývačke.
Tak zas niekedy inokedy pri ďalších železnično-vláčikových projektoch
Vlaky - ZSSK, ZS Cargo, ČD - Najviac
- iconmaster | 37
- Last man standing
Parádna lokomotíva! Vlani v Nitre som ho obzeral aj naživo, fakt skvelá práca! Tak konečne môžem gratulovať ku skutočnému dokončeniu projektu
No a týmito záverečnými fotkami si dal zaslúženú bodku na koniec stavby. Úžasné zábery, ako na dennom slnku - tak aj nočné!
No a týmito záverečnými fotkami si dal zaslúženú bodku na koniec stavby. Úžasné zábery, ako na dennom slnku - tak aj nočné!
super. model je ako skutocna lokomotiva. fotky su mimoriadne vydarene,
naco sluzia reflektory co su hned skraja ?
co bude dalsi model?
naco sluzia reflektory co su hned skraja ?
co bude dalsi model?
Za mňa sú tie nočné fotky najlepšie fotky dokončeného modelu, aké som kedy videl.
Fakt paráda, jedna krajšia ako druhá.

Fakt paráda, jedna krajšia ako druhá.
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Presne ako píše Oliver tie nočné fotky sú super. A tá podsvietená palubná doska je neskutočná.
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Parádne fotky a super lokomotíva. To osvetlenie tomu dodalo tie správne grády

Skvelý model! Nočné fotky sa mi veľmi páčili. Realistické!