TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

iconmaster | 38
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

Postby iconmaster » 04 Jul 2024 06:51

Kto ma putovny pohár?
Spider (za tortu)

spider | 34
Name: Stano

Re: XVI. Papierová hvezdáreň /4.7 - 7. 7. 2024/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

Postby spider » 04 Jul 2024 07:34

Áno, donesiem.
правда у воді не тоне і в огні не горить
Working on: KrAZ 255b

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 04 Jul 2024 08:40

Kde ste?

Toudi príde, teraz má budhistické obdobie a drží bobríka mlčania.
NÁHODOU tento rok o tom viem a som tu načas, len prechod Nízkymi Tatrami som si omýlel, ten je až budúci týždeň a bol som od minulého štvrtka na Baťovom kanáli, pokazila sa plťka, tak ma museli tlačiť.

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

martin1807 | 32
2K+
Name: Martin Bilý

Postby martin1807 » 04 Jul 2024 16:15

Ja sa približujem. Síce z ďaleka, ale zato pomaly :haha:
Na stole:
Naposledy dokončené: Praga S5T-3 ORKAN, Tatra 815 S1
Galéria

Martin1807

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 05 Jul 2024 07:12

Tak hlavne že si dorazil v poriadku. :victory:
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 05 Jul 2024 09:29

Predpoved je pozitivna tak zajtra ocakavame opalovanie v plavkach :bad smile:

Externí hodnotitelia sú očakávaní :still dreaming:
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

HlavaXXII | 50
Majster - Kráľ lietadiel
Name: Marek

Postby HlavaXXII » 06 Jul 2024 10:25

Tak vás ideme s juniorom pozrieť, ako si žijete, keď nič nepíšete :wink:
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi

johnny7 | 42
Wykonawca
Name: Jano

Postby johnny7 » 06 Jul 2024 16:33

Neslušny vtip sa neujal. Ostávam doma. Bolo super a teším sa na ďalší rok. Dik hoši za super relax. Idem do spávať.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster

Foxy | --
Name: Foxy

Postby Foxy » 06 Jul 2024 16:50

Ahojte chalani,
dakujem za kazdu chvilu vo vasej spolocnosti, velmi som sa na vas tesila a veru, stalo za to prist :wink: Ako vzdy bola super nalada, PER-FEKT-NY gulas (verim,ze aj halusky :) ), hviezdne pozorovanie na jednotku -to Albireo so Saturnom boli pre mna velky zazitok, aj k lepeniu som sa dostala (sice nic moc,ale aspon raz za cas musim pajznut muzovi moj skalpel,ktory tak rad pouziva :haha: ) a proste vsetko sa mi pacilo, ste skveli, mam vas rada ❤️ a Tinovi este raz dakujem za organizaciu.
Foxy

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 06 Jul 2024 19:44

Steve, zabudol si si myš z notebooku, máš správu a dík za návštevu a modely.

Ja som celý čas modeloval v Sketchupe, síce to trvalo dva dni, ale zato som zavaril najprv svoj z kontajnera vytiahnutý starý a potom aj johnnyho nový notebook a nespravil to, lebo (asi) príliš zložitý model na (neoptimalizovaný) Sketchup. Tak som aspoň vymodeloval a vytlačil dekle na starú veľkú a novú malú fľašku herkulesu. Na fotke sj deklík na veľkom novom balení lepidla, čo som robil dávnejšie.

Return to “Archív 2024”