TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Kraz 255B /Renova Model/ 1:25
Moderator: iconmaster
Re: Kraz 255B /Renova Model/ 1:25
Tak toto sú mega pneumatiky! 
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Masaker...
Vyzeraju fantasticky
Vyzeraju fantasticky
- developer10 | 41
- Name: Peter
Brutálne, a to ešte ani nie sú hotové!!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Toto dones, pokukáme.
Vyzerá to dobre.
Aj keď, premýšlal si nad tým, že tie kolesá by mali byť trošku spučené dole?
Lebo ten kraz nie je úplne že lahký stroj...
Vyzerá to dobre.
Aj keď, premýšlal si nad tým, že tie kolesá by mali byť trošku spučené dole?
Lebo ten kraz nie je úplne že lahký stroj...
Diky za pozitívne reakcie!
Fito, donesiem, už je to zabalené. Čo sa týka toho efektu na pneu, dobre že spomínaš. Premýšľal som a od začiatku som si vravel, že to tam musím nejako zakomponovať. Pri tom brúsení som ani nemal ako, keď to bolo vo vŕtačke, tak to mohlo byť len rovnaké po celom obvode. Zvažoval som nejaké dotmelenie bočnice na spodnej strane, ale to sa mi nepozdávalo, že tomu môžem akurát viac uškodiť ako pomôcť. Keď to budem mať nafarbené, na spodnej strane pneu pri kontakte s podložkou iba odtrhnem dezén a zbrúsim kontaktnú hranu. Nebude to dokonalé riešenie, ale aspoň niečo.
Fito, donesiem, už je to zabalené. Čo sa týka toho efektu na pneu, dobre že spomínaš. Premýšľal som a od začiatku som si vravel, že to tam musím nejako zakomponovať. Pri tom brúsení som ani nemal ako, keď to bolo vo vŕtačke, tak to mohlo byť len rovnaké po celom obvode. Zvažoval som nejaké dotmelenie bočnice na spodnej strane, ale to sa mi nepozdávalo, že tomu môžem akurát viac uškodiť ako pomôcť. Keď to budem mať nafarbené, na spodnej strane pneu pri kontakte s podložkou iba odtrhnem dezén a zbrúsim kontaktnú hranu. Nebude to dokonalé riešenie, ale aspoň niečo.
A to si ešte nevidel naživo. Krásna práca. Najlepšie pneumatiky, čo sa momentálne dajú na tomto fóre vidieť.
Hotovo: M4A3 Sherman GPM, Brabham BT26 Forum Team
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Na Stole: Dragon Wagon GPM
Pod stolom: SdKfz 251, Mordin Solus (Mass Effect 2)
Zrusene: Skoda Roomster
Kraz je unikátny model. Môže ho postaviť 100 modelárov, vždy to bude raritka. V tomto prípade to platí dvojnásobne, chytiť do ruky to koliesko bol modelársky zážitok. Sledujem ďalej... 
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Súhlasím, tie kolečká so samodomo-laserovými bokmi sú parádne! Akurát, ako sme sa bavili aj na Hvezdárni, stačila by menšia gramáž, keďže ten vzor na bokoch vystupuje iba pár mm na skutočných gumách.
Jo, a aj ten zvyšok máš veľmi pekne spracovaný - myslím podvozok s hnacím agregátom
Jo, a aj ten zvyšok máš veľmi pekne spracovaný - myslím podvozok s hnacím agregátom
- developer10 | 41
- Name: Peter
Kolieska naozaj unikát, akurát tá vrtuľka ventilátora hvezdáreň nezvládla... chúďatenko
tak len tak ďalej!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU