TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Objednávka Angraf
Moderator: Fito
Forum rules
V sekcii je nežiadúci akýkoľvek druh reklamy na e-shopy a komerčné ponuky.
V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
- Táto sekcia slúži na organizovanie a sprostredkovanie nekomerčných hromadných objednávok modelov a modelárskych potrieb, pričom ich zabezpečenie nie je predmetom podnikateľskej činnosti organizátora objednávky ani administratora fóra a tímto z nej neplynie žiaden zisk.
- Cieľom skupinovej objednávky je ušetriť poštovné, prípadne získať zľavu u výrobcu modelov na základe objemu objednaného tovaru.
- Objednané modely a iný tovar neslúžia na ďalší predaj.
V prípade záujmu o otvorenie novej témy kontaktujte administrátora.
Re: Objednávka Angraf
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
to máš za to, že si nepovedau...
Mohol som ti to z Budatína doniesť do Hvezdárne.
Mohol som ti to z Budatína doniesť do Hvezdárne.
Papierový člen plastikového klubu
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
Dnes som odoslal posledné modely, zostali len tri, kde mi chýbala adresa doručenia.
Chcem sa všetkým modelárom ospravedlniť za moje meškanie, ktoré bolo spôsobené zdravotnými problémami a neskôr sťahovaním (a tím pádom aj pracovným omeškaním).
Budúci rok sa to už nestane a ja sa teším nie len na ďaľšie Vaše modely, ale aj na ďaľšiu objednávku v apríli roku 2025.
Pozdravujem a dajte vedieť, či modely prišli v poriadku.
Chcem sa všetkým modelárom ospravedlniť za moje meškanie, ktoré bolo spôsobené zdravotnými problémami a neskôr sťahovaním (a tím pádom aj pracovným omeškaním).
Budúci rok sa to už nestane a ja sa teším nie len na ďaľšie Vaše modely, ale aj na ďaľšiu objednávku v apríli roku 2025.
Pozdravujem a dajte vedieť, či modely prišli v poriadku.
Hey Hou, Let´s Go!
- juraj_ziacik | 43
REKAPITULÁCIA 2024:
Modely: 24 kusov
Laserové doplnky: 24 kusov
Kabínky: 9 kusov
Odlievané doplnky: 2 kúsky
Spolu objednávalo 16 modelárov
Modely: 24 kusov
Laserové doplnky: 24 kusov
Kabínky: 9 kusov
Odlievané doplnky: 2 kúsky
Spolu objednávalo 16 modelárov
Hey Hou, Let´s Go!
Mašinka dnes došla v poriadku...
Ďakujem za objednávku... 
Ahoj. Aj C-47 šťastne pristála u mňa. Ďakujem 
Q: nemozem spravit len tak zeby dobre bulo...musi byt najlepsi
- juraj_ziacik | 43
Som rád chalani, teším sa na stavby modelov. O rok v apríli 2025 pokračujeme piatym ročníkom.....

Hey Hou, Let´s Go!
mne ešte nedošlo z packety nič.. 
Ahoj. Zásielku mám doma. Všetko je v poriadku.
Ďakujem
Ďakujem
Pracujem tak dokonale,že každé jedno zlepšenie by znamenalo krok späť.
- juraj_ziacik | 43
Tak ešte dodatok.
Pri rozosielaní objednávok som prišiel na to, že jedny lasery pre model mi poslali celkom iné. Nechcel som o tom sem písať, aby som kvôli jednej chybe zbytočne neočierňoval ANSWER/ANGRAF. Po vyše dvoch týždňoch urgovania a naliehania mi však došli nervy. Úplne ma ignorujú, neodpisujú, nereagujú ani na maily, ani na messenger.
Jednalo sa o lasery k modelu ZIL 131. Poslali mi však lasery k modelu ZIL 157. Ak by ich niekto chcel, dajte vedieť.
Nakoľko ma ignorujú, nezostáva mi nič iné, len objednávku vyplniť znova a objednať ich nanovo, keďže reklamáciu asi nechcú prijať. Dosť nekorektné jednanie, ale tak čo už.
Teda ak by niekto niečo chcel z ANGRAFU/ANSWERU, napíšte, v stredu posielam objednávku.
Nech mi nechodí len jedna jediná vec.....
Pri rozosielaní objednávok som prišiel na to, že jedny lasery pre model mi poslali celkom iné. Nechcel som o tom sem písať, aby som kvôli jednej chybe zbytočne neočierňoval ANSWER/ANGRAF. Po vyše dvoch týždňoch urgovania a naliehania mi však došli nervy. Úplne ma ignorujú, neodpisujú, nereagujú ani na maily, ani na messenger.
Jednalo sa o lasery k modelu ZIL 131. Poslali mi však lasery k modelu ZIL 157. Ak by ich niekto chcel, dajte vedieť.
Nakoľko ma ignorujú, nezostáva mi nič iné, len objednávku vyplniť znova a objednať ich nanovo, keďže reklamáciu asi nechcú prijať. Dosť nekorektné jednanie, ale tak čo už.
Teda ak by niekto niečo chcel z ANGRAFU/ANSWERU, napíšte, v stredu posielam objednávku.
Nech mi nechodí len jedna jediná vec.....
Hey Hou, Let´s Go!