TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Prešov model show 2024
- developer10 | 41
- Name: Peter
Prešov model show 2024
Ahojte všetci, posúvam info o súťaži v Prešove, ktorá bude v septembri. Nepodieľam sa na nej, takže viac info zatiaľ neviem, ale určite sa tam uvidíme! Trimce še

...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
- developer10 | 41
Re: Prešov model show 2024
Takže pôjde o nesúťažnú prehliadku (takže čas na rozhovory a stretnutia), pred chvíľou dali organizátori info na FB:
Už 7. septembra sa uskutoční ďalší ročník modelárskeho podujatia PREŠOV MODEL SHOW.
Miesto konania je rovnaké ako minulý rok - priestory Základnej školy Sibírska v Prešove. Rovnako ako pred rokom uvidíte v akcii modulové koľajisko od viacerých klubov železničných modelárov (s hlavným organizátorom KŽM Prešov ) ako aj rôzne iné ukážky v exteriéri.
Čo sa mení je formát akcie zameranej na plastikové a papierové modely. Z rôznych príčin nedokážeme plne zabezpečiť plnohodnotnú modelársku súťaž a tak sme sa rozhodli pripraviť ju tento rok ako NESÚŤAŽNÚ výstavu . Okrem vystavených modelov od členov nášho klubu uvítame aj Vaše modely ak sa rozhodnete ich so sebou priniesť. Stoly budú samozrejme pripravené a strážené (čas je len na Vás - kedykoľvek v rámci konania podujatia).
Popri výstave plánujeme pripraviť aj modelárske workshopy a burzu - viac informácii pridáme neskôr.
Už 7. septembra sa uskutoční ďalší ročník modelárskeho podujatia PREŠOV MODEL SHOW.
Miesto konania je rovnaké ako minulý rok - priestory Základnej školy Sibírska v Prešove. Rovnako ako pred rokom uvidíte v akcii modulové koľajisko od viacerých klubov železničných modelárov (s hlavným organizátorom KŽM Prešov ) ako aj rôzne iné ukážky v exteriéri.
Čo sa mení je formát akcie zameranej na plastikové a papierové modely. Z rôznych príčin nedokážeme plne zabezpečiť plnohodnotnú modelársku súťaž a tak sme sa rozhodli pripraviť ju tento rok ako NESÚŤAŽNÚ výstavu . Okrem vystavených modelov od členov nášho klubu uvítame aj Vaše modely ak sa rozhodnete ich so sebou priniesť. Stoly budú samozrejme pripravené a strážené (čas je len na Vás - kedykoľvek v rámci konania podujatia).
Popri výstave plánujeme pripraviť aj modelárske workshopy a burzu - viac informácii pridáme neskôr.
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
- Robert Blaschke | 66
- Name: Robert
Jo, tam by som mohol byť. Siedmeho mám asi voľno. Uvidíme.
No čo krásavice... chystá sa niekto ?? Na Sobotu mám doma vybavenú vychádzku... tak či štartnúť mašinu... 
Momentálne: STAR 12.185 Moja galéria
- developer10 | 41
Od nás idú iba modely na vychádzku, Huckleberry Fil oslavuje narodeninky, takže gulášujeme 
Nemám to tam celkom ďaleko, tak možno ...
Ako to tam býva s papierakmi, je tam čo pozerať?
Ako to tam býva s papierakmi, je tam čo pozerať?
- Robert Blaschke | 66
Telefonoval som s Pištom (Turco), ktorý tam bol pozrieť minulý rok, hovorí, že to bola naozaj biedna výstavka, nič moc.
Takže by som radšej rátal s tým, že tam toho moc k videniu nebude.
Ja tam v sobotu pôjdem a donesiem pár modelov, mám to relatívne blízko.
Takže by som radšej rátal s tým, že tam toho moc k videniu nebude.
Ja tam v sobotu pôjdem a donesiem pár modelov, mám to relatívne blízko.
Dáme stretávku,niečo prinesiem aj ja 
Zdravím,
ten lietajúci langoš bol nádherný, hlavne ma prekvapila jeho veľkosť.
A tiež boli nádherné tie formulky napravo od langoša. Ten vývoj Lotusu bol nádherný, zaujímalo by ma, kto je autor.
ten lietajúci langoš bol nádherný, hlavne ma prekvapila jeho veľkosť.
A tiež boli nádherné tie formulky napravo od langoša. Ten vývoj Lotusu bol nádherný, zaujímalo by ma, kto je autor.
- Robert Blaschke | 66