Pre modely z Fifika nie je tento rok samostatna kategoria. Tieto modely odporucam prihlasit do kategorie mladší žiaci ZŠ (do 11 rokov) A a starší žiaci ZŠ (11 a viac rokov) B.Ahojte páni, prosím Vas chcem zaregistrovat modeli mojich deti, su z fifika nebude tam kategoria pre fifik (4 roky a 11 rokov). Poradte prosím do akej kategorie, aby som nenarobil zmätky....Pravdepodobne sa vidime s pozdravom Lubo.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Nitra model 2024 / 26.10.2024 / Nitra
Re: Nitra model 2024 / 26.10.2024 / POZOR ZMENA MIESTA KONANIA VÝSTAVY
- developer10 | 41
- Name: Peter
Ahojte, oznam pre východniarov cestujúcich do Nitry, synátor nakoniec nejde a mám teda celé auto voľné a jedno miesto navyše na hvezdárni rezervované tak kto má záujem sa zviesť trasa SNV-Malé Bielice - Nitra vyrážam v piatok po práci, naspäť po Nitre hneď, dajte vedieť, akýmkoľvek spôsobom, ušetríte za palivo, podebatujete v piatok s ostatnými papierníkmi na hvezdárni a celú cestu tam aj späť somnou
Trimce še, teším sa na vás!
Trimce še, teším sa na vás!
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Jedna prosba, ako každý rok.
ja viem že nie každý z nás vie dokončiť každý rok 10 modelov s ktorými môže súťažiť.
Ale keď už na tú výstavu prídete, prineste prosím aj staršie, nesúťažné modely.
Jednak si ich určite niekto rád pozrie ešte raz, a druhak sa potešia aj organizátori, že to neorganizujú zbytočne...
Pripomínam možnosť elektronického prihlasovania do stredy.
A zmenu miesta konania, všetko máte v linkách hen hore v tom žltom obdĺžniku.
Díky.
ja viem že nie každý z nás vie dokončiť každý rok 10 modelov s ktorými môže súťažiť.
Ale keď už na tú výstavu prídete, prineste prosím aj staršie, nesúťažné modely.
Jednak si ich určite niekto rád pozrie ešte raz, a druhak sa potešia aj organizátori, že to neorganizujú zbytočne...
Pripomínam možnosť elektronického prihlasovania do stredy.
A zmenu miesta konania, všetko máte v linkách hen hore v tom žltom obdĺžniku.
Díky.
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
No ja rozmýšľam zobrať pár modelov, keďže je to 30.ročník. Čo tak keby sme tento rok prekonali "plasťákov" v počte modelov? Ja prinesiem cca 6 modelov, ak mi dnes opravia auto.
Hey Hou, Let´s Go!
Zase ja, pripomínam že do zajtra 21:00 si môžte prihlásiť modely do súťaže.
Je to výhodné, pretože jednak nemusíte písať papieriky ako v praveku, a druhak organizátor bude vedieť odhadnúť, koľko stolov pripraviť.
A tuším je to aj lacnejšie.
Aj tak zas dôjde niekto 5 minút po ukončení prihlasovania a vybalí z krabice 4 MPRky, ale tak na to už sme zvyknutý.
Ja za seba ešte pripomínam moje resty, prinesiem na výstavu:
1. Objednávka V3Sky
RKK zaplatene model kabinka dezen
Atlon dohodnute - model + dezen
Spider zaplatene - model
2. ceny zo súťaže foto mesiaca
Február - Svo - Pz.Kpfw.III J "STALINGRAD - preberie v Nitre.
Marec - Omron - USS Essex - Hvezdáreň - neprišiel, takže v Nitre
Máj - Tomasz - Brumbar - preberie v Nitre
Júl- Slimák - I19 Otsu Gata - asi Nitra, ale ozve sa
Keďže už som skoro tak starý ako Trak-tor, a teda mi pamäť už tak neslúži a na tváre som bol odjakživa ľavý - dajme si stretko že o 11:00 pri našom klubovom stole.
Tam Vám modely porozdávam.
Prípadne si ma odchyťte niekde priebežne. Ak som na niekoho zabudol - píšte, volajte.
Ak by niekto ešte chcel Quasiho V3Sku s Migom, mám nejaké rezervy.
Je to výhodné, pretože jednak nemusíte písať papieriky ako v praveku, a druhak organizátor bude vedieť odhadnúť, koľko stolov pripraviť.
A tuším je to aj lacnejšie.
Aj tak zas dôjde niekto 5 minút po ukončení prihlasovania a vybalí z krabice 4 MPRky, ale tak na to už sme zvyknutý.
Ja za seba ešte pripomínam moje resty, prinesiem na výstavu:
1. Objednávka V3Sky
RKK zaplatene model kabinka dezen
Atlon dohodnute - model + dezen
Spider zaplatene - model
2. ceny zo súťaže foto mesiaca
Február - Svo - Pz.Kpfw.III J "STALINGRAD - preberie v Nitre.
Marec - Omron - USS Essex - Hvezdáreň - neprišiel, takže v Nitre
Máj - Tomasz - Brumbar - preberie v Nitre
Júl- Slimák - I19 Otsu Gata - asi Nitra, ale ozve sa
Keďže už som skoro tak starý ako Trak-tor, a teda mi pamäť už tak neslúži a na tváre som bol odjakživa ľavý - dajme si stretko že o 11:00 pri našom klubovom stole.
Tam Vám modely porozdávam.
Prípadne si ma odchyťte niekde priebežne. Ak som na niekoho zabudol - píšte, volajte.
Ak by niekto ešte chcel Quasiho V3Sku s Migom, mám nejaké rezervy.
Ak nebudem do soboty chorý, do Nitry prídem.
Keďže v tomto nie som zbehlý, jedna "lama" otázka. Ak by som zobral aj nejaké staršie, nesúťažné modely, treba registrovať aj tie?
Vďaka.
Keďže v tomto nie som zbehlý, jedna "lama" otázka. Ak by som zobral aj nejaké staršie, nesúťažné modely, treba registrovať aj tie?
Vďaka.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
Jano
Hotové modely: Phoenix DIIa, Z5, T40
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Je tam kategória P14 pre nesúťažné papieráky. Takto dostaneš aspoň lístok a bude jasné každému, či model súťaží alebo nie 
Ahojte,
Dáme aj tento rok znova skupinové foto ? Povedzme hneď po zahájení výstavy, trebárs o 10:30
Len neviem ako je to s priestorom okolo pavilónu, snáď sa tam niekde zmestíme
Diky
Dáme aj tento rok znova skupinové foto ? Povedzme hneď po zahájení výstavy, trebárs o 10:30
Diky
Rozpracované: Ferrari F2004
Dokončené: Městská památková rezervace I.
Dokončené: Městská památková rezervace I.
Teo by mal prísť aj so svojimi 150mi formulkamiAle keď už na tú výstavu prídete, prineste prosím aj staršie, nesúťažné modely.
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Dobrý nápad Matej, dajme to, jasné! Priestoru tam hádam bude dosť, pred pavilónom je hneď najväčšia voľná plocha (E). Akurát navrhujem to posunúť o pol hodinku, nech je definitívne po registrácii a otváracom ceremoniáli, atď..Ahojte,
Dáme aj tento rok znova skupinové foto ? Povedzme hneď po zahájení výstavy, trebárs o 10:30Len neviem ako je to s priestorom okolo pavilónu, snáď sa tam niekde zmestíme
![]()
Diky
Takže spoločná fotka je v pláne o 11:00 hodine, niekde vonku pred pavilónom.Program:
09.00 – 15:00 vstup pre verejnosť
08.00 – 10.30 preberanie modelov do súťaže
10.30 – 10.35 slávnostné otvorenie súťaže
10.30 – 14.00 hodnotenie modelov,
13.00 – tombola
15.30 – 16:30 vyhlásenie výsledkov
Skúsime poprosiť organizátorov o zahlásenie pred fotením a o termíne budeme informovať aj pri našom klubovom stole.