Večer býva chladno, takže teplé oblečenie a pri ohni sa celkom zasmradíš od ohňa/dymu, takže ak nechceš ísť domov zasmradený, tak niečo na prezlečenie. Po 30tke je aj všeobecné odporúčanie na nejaký mäkký podsedák, keďže sa sedí na drevených stoličkáchNejaké pokyny pre nováčika na Hvezdárni čo si vziať a pod.?
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Jesenná hvezdáreň - Malé Bielice - 25.10. - 27.10.2024
Re: Jesenná hvezdáreň - Malé Bielice - 25.10. - 27.10.2024
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Vtipné ospravedlnenky už nefungujú?.My v piatok podvecer, junoir totiz musi ist este do skoly , neviem naco tam furt chodi ,ale sak jeho vec
Lepit mozes aj na hvezdarni v piatok... dokonca ti niekto pomoze (alebo ta sabotujeJa prídem až z Nitry v sobotu, ešte v piatok večer budem doma do noci pravdepodobne lepiť.
Nejaké pokyny pre nováčika na Hvezdárni čo si vziať a pod.?
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
- developer10 | 41
- Name: Peter
Presne tak, aj ja budem lepiť kým budem vidieť rovno! 
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Termín máte potvrdený. Ohrievače a posteľné prádlo nachystané. V piatok môžete prichádzať od obeda a v nedeľu do 10:00 treba sa oné, upratať. Prajem Vám pekné počasie v sobotu. Veľa pekných modelov v Nitre. Veľa medailí, tým čo budú súťažiť a hlavne si to užite. Teším sa na najbližšie stretnutie.

- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Vďaka Tino za vybavenie ubytka! Ešte pre istotu: vedia o tom, že v sobotu ráno odchádzame všetci do NR a včer naspäť - bude to teda otvorené aj pri druhom príchode, však?
- martin1807 | 32
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Drevo došlo, takže o rok hľadáme nové priestory 
Ale teda bavili sme sa, že by sme mohli budúci rok hľadať nejakú alternatívnu chatu v blízkosti Nitry. Čo som sa tak priebežne pýtal v Nitre, viacerí hovorili, že by mali záujem, ak by to bolo blízko, keďže hvezdáreň je tak trochu od ruky a nie každému sa chce absolvovať takú cestu.
Ale hvezdáreň už tradične super. Táto jesenná je predsa len iná. Chladnejšia, komornejšia a väčšinou aj pokojnejšia a po celom dni na výstave celkom bodne zrelaxovať a pozerať sa hodiny do ohňa. Škoda, že to vždy tak rýchlo zbehne
Ďakujem Tinovi za organizáciu, Fitovi za odvoz do/z Nitry a všetkým za čas a spoločnosť! Vidíme sa o rok*
*Ak sa dožijeme
Ale teda bavili sme sa, že by sme mohli budúci rok hľadať nejakú alternatívnu chatu v blízkosti Nitry. Čo som sa tak priebežne pýtal v Nitre, viacerí hovorili, že by mali záujem, ak by to bolo blízko, keďže hvezdáreň je tak trochu od ruky a nie každému sa chce absolvovať takú cestu.
Ale hvezdáreň už tradične super. Táto jesenná je predsa len iná. Chladnejšia, komornejšia a väčšinou aj pokojnejšia a po celom dni na výstave celkom bodne zrelaxovať a pozerať sa hodiny do ohňa. Škoda, že to vždy tak rýchlo zbehne
Ďakujem Tinovi za organizáciu, Fitovi za odvoz do/z Nitry a všetkým za čas a spoločnosť! Vidíme sa o rok*
*Ak sa dožijeme
- iconmaster | 38
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
JJ, dobre bolo a tomu pomohol ten včasný príchod v piatok
Zaujímavé boli aj naše (modelárske) debaty, čo by sme mohli neskôr pokračovať aj tu - asi to hodím ako tému mesiaca.
Aj počasie nám dobre vyšlo, hlavne tá noc zo soboty na nedeľu bola veľmi príjemná a vydržal som iba v mikine.
Vďaka hoši za príjemne strávený víkend, za odvoz do Nitry, za pochutiny a dobrú náladu! A snáď bola úspešná inagurácia Olivera na Hvezdárni a príde aj na letnú edíciu.
P.S.: zbadali sme vláčik satelitov Starlink, ešte relatívne po kope. Dnes pri príchode z roboty, ako som otváral bránu, som ale uvidel ešte krajší vláčik Starlinkov, ako som ich ešte nevidel - úplne tesne za sebou, asi to bolo čerstvo vypustené.
Aj počasie nám dobre vyšlo, hlavne tá noc zo soboty na nedeľu bola veľmi príjemná a vydržal som iba v mikine.
Vďaka hoši za príjemne strávený víkend, za odvoz do Nitry, za pochutiny a dobrú náladu! A snáď bola úspešná inagurácia Olivera na Hvezdárni a príde aj na letnú edíciu.
P.S.: zbadali sme vláčik satelitov Starlink, ešte relatívne po kope. Dnes pri príchode z roboty, ako som otváral bránu, som ale uvidel ešte krajší vláčik Starlinkov, ako som ich ešte nevidel - úplne tesne za sebou, asi to bolo čerstvo vypustené.