TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Pod paprsky Zářícího / komix abc

Moderator: WanRayen

Steve | --
Name: Štefan

Re: Pod paprsky Zářícího / komix abc

Postby Steve » 14 Dec 2024 16:50

.
Last edited by Steve on 20 Dec 2024 10:42, edited 1 time in total.
Modelujeme pre radosť.

S pozdravom
Steve

serpens | 42
a.k.a. hado
Name: Miro

Postby serpens » 20 Dec 2024 00:09

Rozhlas funguje...
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 02 Jan 2025 20:08

Pekná nostalgia, kedysi som si vymodeloval v Sketchupe 3D modely všetkých starých vystrihovačiek Vejce (3x), Malého boha (3x) a koníkov, tých som dokonca potom aj prerábal podľa komixovej predlohy (a vystrihovačku tiež, tam nesedelo skoro nič...), keď ich vykladali z pristávacieho modulu, plán bol spraviť aj Malého boha chodiaceho, podvozok mal byť z modelu chrobáka.

Nové komixy som nemal žalúdok prečítať, tie kresby sa mi vôbec nepáčili. :beat plaster:

Tiež bol taký "boom" v roku 2017, že sa bude natáčať filmová adaptácia kultového českého komiksu Vlastislava Tomana z časopisu ABC
(Příběhy malého boha, Kruanova cesta, Kruanova dobrodružství, Kruan a bohyně atd.)., ale nejako to zakapalo a Krejčí sa povadil s Tomanom.
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

Return to “Sci-Fi a fantazijné // Sci-Fi & Fantasy”