TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

MPR I. - verzia 1b (druhé vydanie) - ABC - Richard Vyškovský - cca. 1:160 - by Svo

Svo | 46
Name: Švo

MPR I. - verzia 1b (druhé vydanie) - ABC - Richard Vyškovský - cca. 1:160 - by Svo

Postby Svo » 05 Jan 2025 13:49

Ahojte.

S radosťou sledujem, že sa tu v poslednej dobe stavia legendárna MPR. Ešte na jeseň som dostal chuť na repete aj ja. Budem stavať druhé vydanie z ABC (MPR 1b). Toto vydanie sa mi zdá farebne najživšie a keď som skúsil lepiť z VKV, nepáčil sa mi papier, ktorý sa rozvrstvoval a bol aj hrubší. Samozrejme, je to len môj subjektívny názor, MPR zlepených z VKV je veľa. Navyše pri verzii z ABC je prítomný aj pocit nostalgie.
Už som ju ako mnohý z Vás v detstve mal postavenú, neskôr sa zaprášená presunula do nekúrenej izby u starých rodičov, kde sa postupne zničila. Nakoniec som ju rituálne na dvore u starých rodičov spálil.

Po udalostiach z minulého roka nastal čas začať si plniť svoje plány, sny, dorobiť započaté projekty a tak som sa pridal k MPR lepičom. Nemám zatiaľ v pláne lepiť domy rad za radom, budem lepiť podľa chuti a ktovie, možno z toho raz vznikne mesto.

Tak dosť bolo slov, tu je prvá lastovička.

Bašta č.1

Fotky zo stavby:

Finálne fotky:

Švo.
Last edited by Svo on 16 Jan 2025 22:58, edited 1 time in total.
Galéria Švo
Večný začiatočník...

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Re: MPR I. - verzia 1b (druhé vydanie) - ABC - Richard Vyškovský - cca. 1:160 - by Svo

Postby sony » 07 Jan 2025 09:40

veľmi pekný začiatok.
MPR nikdy nie je dosť :victory:
Papierový člen plastikového klubu

Return to “Architektúra // Architecture”