TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

Tyranosaurus Rex / Nixim 3D puzzle / 1:100 (cca)

developer10 | 41
Name: Peter

Tyranosaurus Rex / Nixim 3D puzzle / 1:100 (cca)

Postby developer10 » 26 Jan 2025 14:15

Ahojte priatelia!

Tentokrát sa neozývam ja, ale Huckleberry Fil so zaujímavým úlovkom od Ježiška (nie odomňa ale sám som prekvapený úrovňou spracovania, tak to sem dávame).

Najprv vás Filipko veľmi pekne pozdravuje všetkých! Vieme, že toto nie je práve vystrihovačka ako tu dávame všetci ostatní, ale pristúpil k tomu rovnako zodpovedne akokeby to bol akýkoľvek iný papierový model, akurát bez lepidla…

Je to v podstate predrezané 3D papierové puzzle, takže dieliky netrebalo ani vystrihovať, iba podľa návodu vylúpnuť a skladať. Ale neodsudzujte, stále sme ku papierákom bližšie a bližšie, hlavne nech ho to baví.

No a bavilo, dieliky sú veľmi presne vyrezané a sedia na chlp, nič netrebalo pchať nasilu, a na to si bolo treba zvyknúť a neskĺznuť ku násiliu :haha:

Trošku som závidel že mu s tými malými prstíkmi ide bez problémov zakladať aj celkom mrňavé dieliky bez pomôcky.. Ale výsledok parádny, som na neho veľmi pyšný a teší ma, ž eho to tak bavilo! Uvidíme, čo to bude nabudúce. Tu sú záverečné fotečky:

Tak opäť niekedy nabudúce, pozdravujeme zo Spiša! Trimce še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

sunto | 46
Name: Juraj

Re: Tyranosaurus Rex / Nixim 3D puzzle / 1:100 (cca)

Postby sunto » 26 Jan 2025 16:46

T-Rex vyzerá naozaj parádne :victory:

Matej | 38
Name: parkourista

Postby Matej » 26 Jan 2025 23:24

My sme mali tohto draka..

Naozaj skvelo vypálené (vypálené či..?) a presne to sedelo .
Aktuálne: ZIL 131 AC40

Hotovo: BAT-M / A-10 Warthog

developer10 | 41

Postby developer10 » 27 Jan 2025 09:08

Ten je krásny, ukážem malému po škole.

No inak tiež som presne uvažoval nad tým, keď som to napísal, či je to rezané alebo pálené, ale tým, že sme nemali žiadne stopy po "horení" ako to bežne býva na pálených laseroch som si myslel, že to bude nejaká iná technika. Ale fakt ma tá presnosť zaujala.

Dík za foto ešte krát a aj Jurajovi, trimce še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

developer10 | 41

Postby developer10 » 02 Feb 2025 19:49

Som nevedel odkiaľ to Ježiško splašil a už viem, v Kaufe je akurát v akciji!!!

Koniec hlásenia, trimce še

Ing. Spendlik | 44
Name: Tomáš

Postby Ing. Spendlik » 03 Feb 2025 11:03

Pripomína mi to trochu pravekú ZOO, čo kedysi vychádzala v ABC.

Return to “Figúrky a zvieratá // Figures & Animals”