TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

XVII. Papierová hvezdáreň /3.7 - 6. 7. 2025/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik
Name: Tino

XVII. Papierová hvezdáreň /3.7 - 6. 7. 2025/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

Postby WanRayen » 03 Feb 2025 13:14

XVII.ročník - Papierová hvezdáreň
3.7. až 6.7.2025 (4 dni - štvrtok až nedeľa)
Hvezdáreň Malé Bielice (Mestská časť Partizánske)

Info:
Účasť možná len od 18 rokov. Stanovanie v areáli hvezdárne nie je možné. V prípade nejakých otázok mi napíšte ss.

Akcia má obmedzený počet účastníkov podľa možnosti ubytovania teda 25 účastníkov (pri nedostatku miest budú uprednostnení tí, ktorí na akcii už boli a zanechali za sebou dobré meno).

Záväzne sa môžete prihlásiť súkromnou správou do správy prosím uveďte na koľko dní chcete na akcii byť (prednosť v ubytovaní majú tí, ktorí sa nahlásia na celú akciu).
Kto sa chce prísť "len" pozrieť, je srdečne vítaný. Návštevný deň je sobota.

Cena 15€/noc + 2€ drevo na osobu ca celú akciu (Zmena tarify - TSK im upravilo cenník) + cca 5€ a viac na spoločný nákup.

( na celú akciu za ubytovanie a spoločný nákup si treba našporiť 50€ :))
Platí sa priamo na hvezdárni.

Doplňujúce info a foto:
A o čom to je? To už viete. Hlavne sa stretnúť, spoznať sa, trochu sa niečo naučiť, pozorovať krásy vesmíru, zastrieľať si, pokecať, polepiť, poopekať a podobne. Proste taký papierový relaxačný workshop.

Pár dodatkov k organizácii:
- v cene sú zahrnuté aj obliečky.
- strava je na vlastne náklady avšak treba si zarátať voľajaké euro aj pre spoločný nákup potrebný na guľáš, bryndzové halušky a grilovačku. Je tam kuchynka, takže niečo sa bude variť aj tam.
- opekať sa dá za každého počasia (pod krytým ohniskom).
- pozorovania budú vždy večer za priaznivého počasia.

Program:

Štvrtok
- príchod možný od rána
- načerpanie atmosféry
- ubytovanie
- zjednotenie sa s prostredím
- večera (opekačka)
- lepenie (workshopy)

Piatok
- lepenie (workshopy)

Sobota - Deň otvorených dverí fóra papermodelers.sk (návštevný deň)
- lepenie (workshopy)
- obed (guláš)
- večera (dojedanie obeda + opekačka) + šampanské a torta na oslavu narodenín fóra.
- market (tu môžete darovať, predať, kúpiť, poprípade vymeniť všetko čo súvisí s modelárskou prácou)
- večerné pozorovanie objektov aktuálnej oblohy (v prípade priaznivého počasia) cca do 01:00

Nedeľa
- Raňajky
- upratovanie
- odchod do 12:00

Foto:

Minule ročníky:

Archív:
I. ročník 2009
II. ročník 2010
III. ročník 2011
IV. ročník 2012
V. ročník 2013
VI. ročník 2014
VII. ročník 2015
VIII. ročník 2016
IX. ročník 2017
X. ročník 2018
XI. ročník 2019
XII. ročník 2020
XIII. ročník 2021
XIV. ročník 2022
XV. ročník 2023
XVI. ročník 2024

Prihlásenie je ešte možné - ostáva 12 miest.

Zoznam prihlásených

01 Wanrayen
02 Fito
03 Ondro
04 Iconmaster
05 Developer10+jr
06 toudi_sk
07 martin1807
08 serpens
09 spider
10 lowi
11 petopato
12 johny7
13 juraj_ziacik

Nezabúdajme na to že to tam treba odovzdať, v takom stave v akom to dostaneme.
Poprosím terajšieho držiteľa aby priniesol putovný pohár, alebo zabezpečil jeho prítomnosť na tejto akcii.
Last edited by WanRayen on 24 Jun 2025 16:03, edited 3 times in total.

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: XVII. Papierová hvezdáreň /3.7 - 6. 7. 2025/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

Postby toudi_sk » 03 Feb 2025 16:20

som rád, že automatické prihlasovanie funguje, aj 3 dni dovolenky ušetrím, na Čertovicu prídem v stredu poobede a vo štvrtok ráno taho na hvezdáreň :victory:
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

iconmaster | 37
Last man standing
Name: Peter Jankovič

Re: XVII. Papierová hvezdáreň /3.7 - 6. 7. 2025/ Malé Bielice - Hvezdáreň v Partizánskom [SR]

Postby iconmaster » 03 Feb 2025 17:35

Paráda! Aj mňa teší, že automatické prihlasovanie spoľahlivo funguje už dlhé roky :victory:

Tento rok nebude nejaké nafukovacie vesmírne teleso?

martin1807 | 32
2K+
Name: Martin Bilý

Postby martin1807 » 03 Feb 2025 23:33

Ďakujem za automatické prihlásenie, píšem si do kalendára :victory:
Na stole:
Naposledy dokončené: Praga S5T-3 ORKAN, Tatra 815 S1
Galéria

Martin1807

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik

Postby WanRayen » 04 Feb 2025 08:38

Chcel by som vziať Mars a urobiť nejakú prednášku. Len pokiaľ budú mať v Banskej Bystrici v tom čase nejakú akciu, tak jedine Zem. To by bolo ale v sobotu počas návštevného dňa. :wink:

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 04 Feb 2025 08:55

Tinov text mi pripomenul toto :
Choď do obchodu a kúp jedno mlieko. A keď budú mať rožky, kúp tri.
A on kúpil tri mlieka, lebo mali rožky.

Tešíme sa aj na mars, ale ja by som si kukol rád tú zem, to aspoň nemusíme nafukovať keď je plocha, rozprestreme po tráve a môžeš vyprávať, kade padá voda cez okraj.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

sony | 41
2K+
Name: Martin Seemann

Postby sony » 04 Feb 2025 13:43

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Fitooooooo
Papierový člen plastikového klubu

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 04 Feb 2025 13:53

Čo sa rehlíš, termín máš zapísaný? Prihláška u notára podpísaná?

Ale aspoň viem že nie som sám čo som šiel do kolien :D No dá sa na tú hvezdáreň netešiť?!

Trimce še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Postby toudi_sk » 04 Feb 2025 17:08

Čo sa rehlíš, termín máš zapísaný? Prihláška u notára podpísaná?
To, to!

žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

WanRayen | 49
Papierovy Kopernik

Postby WanRayen » 06 Feb 2025 20:02

Chalani mám pre Vás ponuku na nejaké to udelátko. Píšem teraz, aby som to do hvezdárne stihol spraviť. Jedná sa o texturovacie valčeky. Viď nižšie.

Valček má výšku 12 cm s priemerom 2cm. Vnútri je dutý s priemerom 1,3cm. (farba valčeka je náhodná)

Čo myslíte? Bol by záujem? :wink:

Return to “Akcie, súťaže a výstavy // Actions, Contests & Exhibitions”