TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ

FALLOUT 4 Nuka- Cola modular truck

Moderators: Oliver, toudi_sk

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr
Name: Milan

Re: FALLOUT 4 Nuka- Cola modular truck

Postby toudi_sk » 07 Feb 2025 16:51

zmastil som držiak na rezervu, bude sa zasúvať za kabínu do otvoru, potom som sa pustil do nadstavby

nakoniec som ešte do nadstavby dal nejaké farebné diely na rozbitie jednoliatej plochy, keď som si už netrúfol na slzičkový plech hore :P

takže model je v podstate hotový, "už len" to vytlačiť, drahá odchádza zajtra na 2 týždne do Brazílie, Argentíny a okolitých kolónií, takže dám na posteľ tlačiareň a budem tlačiť
žasnem, už sa ničomu nedivím, len tíško žasnem (som zrelý na antidepresíva)
[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 15 Feb 2025 12:44

vytlačené, uvidím čo a kedy zmastím ďalšie

[b]na mierku sa nestažuje, mierka sa mení[/b] a radšej napchám prachy do modelov pod postel, ako potom niekomu na aukre do krku
[align=right][url=http://www.papermodelers.sk/viewtopic.php?f=15&t=3725&p=70971#p70971]pár pomôcok[/url][/align]

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 15 Feb 2025 20:46

Veľmi vydarené toudi, kto by to na začiatku bol čakal! Aké je to veľké?
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 17 Feb 2025 19:58

v pôvodnej veľkosti by to malo pol metra, v polovičnej veľkosti

::hľadá oceľové pravítko::
.
..
...
::nenachádza oceľové pravítko::
....
.....
......
::primeriava na podložku so štvorcami 5x5cm::

to je dlhé 24cm

teraz sa budem zapodievať iným projektom, tak zase nabudúce, ale najprv vytlačím všetko čo mám, až potom budem modelovať ďalej, pravdepodobne Faun 3500, ten je tak hnusný, až je pekný

aj keď je pravda, že by to bol "cúvací" podvozok so zadnou zdvojenou nápravou vpredu, ale nad takým modelom som už uvažoval dávnejšie, lebo vo Falloute 4 je pekný autobus s rovnakým podvozkom

developer10 | 41
Name: Peter

Postby developer10 » 17 Feb 2025 20:27

Spreneverím sa svojmu modelárskemu poslaniu (nech mi to Floriánko odpustí), ale ja by som chcel vidieť ten autobus :)
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku

Fito | 51
Admin
Name: Fito

Postby Fito » 18 Feb 2025 08:44

Tak ale tentok autobus čo vyzerá ako lokomotíva, celkom fajná predloha.
Čo k tomu máme, už to má niekto vymodelované a rozložené na diely?
V najhoršom aj červený môže byť, si ho prefarbím.
...The one who finished the Kriegslok.....................|Blog||Gallery

toudi_sk | --
Krotiteľ textúr

Postby toudi_sk » 18 Feb 2025 15:34

to je obrázok ukradnutý z internetov, ja mám model zo sketchupového 3D warehousu

pre moje potreby som ho kedysi začal prerábať/ zjednodušovať, no bude to zrejme beh na dlhú trať, jedine že by mi preplo a za 2 týždne prerobený :haha:

ale vo Falloute 4 je viac podarených modelov, napr. nukleárna parná lokomotíva :P

prípadne celý vlak

https://3dwarehouse.sketchup.com/model/ ... -Rail-cars

Return to “3D tlač”