TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Kestřanské tvrze - Richard Vyškovský - ERKOtyp - 1:200 - Paralelka Švo a Steve alias Štefan & Štefan
Re: Kestřanské tvrze - Richard Vyškovský - ERKOtyp - 1:200 - Paralelka Švo a Steve alias Štefan & Štefan
Pekne vám to ide, len tak ďalej. Paralelky mám rád. 
Oliver
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Na stole: STURMTIGER
Naposledy dokončené: Stielhandgranate 24
GALLERY
"The master derives from his art."
https://www.youtube.com/channel/UC_Sxcj ... J1yC951EKA
Re: Kestřanské tvrze - Richard Vyškovský - ERKOtyp - 1:200 - Paralelka Švo a Steve alias Štefan & Štefan
Horní tvrz - Švo
Steve nerob, toto nie sú preteky....
Ale jasne, každý svojim tempom a v rámci možností... pekne postupuješ, veď za chvíľu máš hotovú prvú tvrz. Zato ja nemám ani prvú stavbu, teda ...ehem.. poslednú.... lebo v skutočnosti toto mala byť posledná stavba tejto tvrze. Akosi v poslednej dobe nejdem podľa návodov, ale ako sa mi chce. to by sa mi predtým nestalo, asi starnem.
K modelu:
...pekný, farebný, papier akurát...klasická "Vyškovánka", aj keď model vytvorený na sklonku života pána architekta a niektoré riešenia sú iné, ako sme zvyknutý. Napríklad komín s jednou chlopňou, ktorý sa nelepí do výrezu, ale na povrch strechy. Priznám sa, toto riešenie nemám rád, radšej som komíny lepil do otvorov, ako to bolo na MPR. Ale koniec koncov sa mi komín aj tak skrútil, takže som ho ani nenalepil. Bude náhradný... dúfam...
Podobne je to aj so chodníkmi, ktoré na spodku nemajú ani zuby, ani plochu a lepia sa ako keby na tupo.
Tak zatiaľ len malý postup, uvidím kedy sa k tomu zase dostanem:
Nech sa darí, Švo.
Steve nerob, toto nie sú preteky....
Ale jasne, každý svojim tempom a v rámci možností... pekne postupuješ, veď za chvíľu máš hotovú prvú tvrz. Zato ja nemám ani prvú stavbu, teda ...ehem.. poslednú.... lebo v skutočnosti toto mala byť posledná stavba tejto tvrze. Akosi v poslednej dobe nejdem podľa návodov, ale ako sa mi chce. to by sa mi predtým nestalo, asi starnem.
K modelu:
...pekný, farebný, papier akurát...klasická "Vyškovánka", aj keď model vytvorený na sklonku života pána architekta a niektoré riešenia sú iné, ako sme zvyknutý. Napríklad komín s jednou chlopňou, ktorý sa nelepí do výrezu, ale na povrch strechy. Priznám sa, toto riešenie nemám rád, radšej som komíny lepil do otvorov, ako to bolo na MPR. Ale koniec koncov sa mi komín aj tak skrútil, takže som ho ani nenalepil. Bude náhradný... dúfam...
Podobne je to aj so chodníkmi, ktoré na spodku nemajú ani zuby, ani plochu a lepia sa ako keby na tupo.
Tak zatiaľ len malý postup, uvidím kedy sa k tomu zase dostanem:
Nech sa darí, Švo.
Galéria Švo
Večný začiatočník...
Večný začiatočník...
Kestřanské tvrze - Richard Vyškovský - ERKOtyp - 1:200 - Paralelka Švo a Steve alias Štefan & Štefan
Ahojte všetci.
Rád sa po drobnej pauze vraciam k tomuto úžasnému projektu.
Tvrz v mojom podaní už je vo fáze postupnej kompletizácie.
Dnes sa idem venovať dokončeniu prvého objektu, hlavnej obytnej veže "A".
Popridávam posledné drobnosti ako schodisko a časť terénu.

Tááák a môžeme ďalší objekt prilepiť do celku k terénu.
Stavba sa mi páči a užívam si ju.
Pozdravujem
Steve
Rád sa po drobnej pauze vraciam k tomuto úžasnému projektu.
Report
Dolní Kestřanská tvrz.Tvrz v mojom podaní už je vo fáze postupnej kompletizácie.
Dnes sa idem venovať dokončeniu prvého objektu, hlavnej obytnej veže "A".
Popridávam posledné drobnosti ako schodisko a časť terénu.
Tááák a môžeme ďalší objekt prilepiť do celku k terénu.
Pozdravujem
Steve
Modelujeme pre radosť.
S pozdravom
Steve
S pozdravom
Steve