,
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Liaz 100.45 a ZTS CN 35 / FDS / 1:100
Moderator: developer10
Re: Liaz 100.45 a ZTS CN 35 / FDS / 1:100
Fíha, cisternu v stovke som ešte asi ani nevidel....
Hotovo,postupne som prilepil kolesa, rozne doplnky, na vrch cisterny rosty, zabradlia a rebrik.Zabradlie je z drotu a nafarbene. Rebrik je z evergreen profilu priemeru 0,5mm.Prvykrat som ho pouzil, ohybany za studena v ruke a priecky su lepene sekundovym lepidlom.Aj tu som pouzil revell aqua color.Celkovo krasna predloha,tahac sa mimohol aj lepsie podarit...

- developer10 | 41
- Name: Peter
Smekám klobouk, Ľubo! Toto sa Ti nesmierne podarilo, vyzerá úžasne, človeku sa nechce veriť, že je to stovka (hej, chýba mi tam foto s pomerovou kockou)!
Už sa teším, až to niekde uvidím naživo a podebatíme o tom! Trim še
Už sa teším, až to niekde uvidím naživo a podebatíme o tom! Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Gratulujem k dokonceniu, paradny model, ak pise developer10 ani sa nechce verit, ze je to taka mala mierka 
Gratulujem , obrovská nádhera malého modelu....zasklenie neuveriteľné....
Oneskorene Vam dakujem, pani
. S tym zasklievanim som zas bojoval, lebo pri tejto velkosti je folia celkom tuha.Uz mam na dalsie modely inu alternativu...
Toto mi nejako uniklo.
Veľmi pôsobivé v tej mierke.