TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
BR86 / Angraf / 1:25
Re: BR86 / Angraf / 1:25
Zatiaľ teda pomaličky, dorobil som podložku. Klasika, styrodur 70 (114x26cm) a hore styrodur 20 ( 112x24cm) . Obalené tými onými, čo lekvárka pchá do hrdla, a natreté Belinkou oditieň asi čerešňa, to už si nepamätám pretože orignál plechovku už nemám.
A tu už hotový polotovar podložky, skororo rovnaká ako pre BR52jku, akurát som doplnil spodnú lištu (18 kusov miešatko na kávu nespresso)
A riešim dilemu, či kolesá na BR86tke majú mať bielu obruč, alebo nemajú.
Neviem to nikde poriadne nájsť, z toho čo som zatiaľ na intenetoch videl je to tak pol napol. Tole neznamená že každé druhé moje koleso bude mať bielu obruč.
Keby niekto niečo o tom vedel, tak budem rád. A keď nie tak sa proste nejak pocitovo rozhodnem.

A tu už hotový polotovar podložky, skororo rovnaká ako pre BR52jku, akurát som doplnil spodnú lištu (18 kusov miešatko na kávu nespresso)
A riešim dilemu, či kolesá na BR86tke majú mať bielu obruč, alebo nemajú.
Neviem to nikde poriadne nájsť, z toho čo som zatiaľ na intenetoch videl je to tak pol napol. Tole neznamená že každé druhé moje koleso bude mať bielu obruč.
Keby niekto niečo o tom vedel, tak budem rád. A keď nie tak sa proste nejak pocitovo rozhodnem.
A kolesá u mňa je to podobné na jednej fotke biely rám na inej čisté červené a inde zas iný variant takže podľa mňa na to asi nejaká ucelená schéma kedy taká a kedy taká farba nie je
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Ak teda obidve verzie boli v prevázdke, za seba hlasujem za biele obruče. Podľa mňa celkom pekne oživia tú kopu červených dielov podvozku.
Vďaka, ťažko sa to dohľadáva, fotiek nie je veľa, ak tak sú čiernobiele a tam nie je vždy dobre vidieť či tam obruče sú alebo nie. Určite ale existovali verzie bez bielych kolies, no až tak detailne to naštudovane nemám.
Tiež tak nad tým premýšlam tak ako Ico - nič tým nepokazím ( dúfam) a aspoň to trošku rozbije to červené more.
Lebo ja popravde, červenú farbu moc nemusím.
Tiež tak nad tým premýšlam tak ako Ico - nič tým nepokazím ( dúfam) a aspoň to trošku rozbije to červené more.
Lebo ja popravde, červenú farbu moc nemusím.
- developer10 | 41
- Name: Peter
Zase tá červená
Okrem odkazu na stránku prikladám aj video z reportáže. Kto pôjde okolo môže sa zastaviť, aj keď majú celkom blbé otváracie hodiny, ale tak cez prázdniny sa tomu dá prispôsobiť alebo si aj zavolať a oni ochotne nadšencom vysvetlia milión vecí kolo všetkého so železnicami.
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Toto by uz dnes nemal byt problem, verim tomu, ze ked pohladas na nete black&white to color photography, tak bude aj nieco free dnes...... ak tak sú čiernobiele a tam nie je vždy dobre vidieť či tam obruče sú alebo nie.
"Art without engineering is dreaming. Engineering without art is calculating." Steven K. Roberts
Toť nejaký update, včera mi skončilo leto a s ním spojené čavargovanie, tak teda tu je to čo sa podarilo dať dokopy cez leto.
Podložka je v základe hotová, ešte to treba trošku domaľovať, ale to najhoršie v podobe 88 úchytov koľajníc mám už za sebou.
Asi tam dám aj ten vodný chobot, nech to nie je iba také prázdne.
Nárazníky mi nakoniec pasujú, iba o kúsok ich trebalo na vagóne nalepiť nižšie.
Idem asi najskôr dorobiť vagón, tomu už veľa netreba.
Aj tak mám plný stôl kadejakých dielov a mám také tušenie, že onedlho budem musieť rýchlo odskočiť do inej kategórie načať jednu betu, tak aby bol poriadok....

Biele obruče na lokomotíve asi budú. Aspoň to nebude také moc červené.
Podložka je v základe hotová, ešte to treba trošku domaľovať, ale to najhoršie v podobe 88 úchytov koľajníc mám už za sebou.
Asi tam dám aj ten vodný chobot, nech to nie je iba také prázdne.
Nárazníky mi nakoniec pasujú, iba o kúsok ich trebalo na vagóne nalepiť nižšie.
Idem asi najskôr dorobiť vagón, tomu už veľa netreba.
Aj tak mám plný stôl kadejakých dielov a mám také tušenie, že onedlho budem musieť rýchlo odskočiť do inej kategórie načať jednu betu, tak aby bol poriadok....
Biele obruče na lokomotíve asi budú. Aspoň to nebude také moc červené.
Vagón samotný sa mi veľmi páči malý jednoduchý vyzerá dobre paráda ale s tou 86tkou spolu to dostáva úplne iný rozmer. Som zvedavý na pokračovanie Fito.
v akych statoch okrem csr sa pouzival chobot? mozno by bolo lepsie namontovat lubosov vodny zeriav.