Dobrý výber, Jano, budem držať prsty, tiež ju niekde rozrobenú mám, možno ma inšpiruješ k dokončeniu a na výstave ich postavíme k sebe A aj keby nie, nech Ti stavba robí radosť! Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :)...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Ahojte
Kolegovia papieráci,ďakujem za povzbudivé slová.
Peťo tvoju ponuku prijímam,len sa musíme potom dohodnúť čo naložíme na podvalník.
Mám rozrobenú PTS-10 a Liebher 964 z minimodel katalogu-autor Bucobox,v pláne je tiež T-55 SPOT od Firebox-u.
Tip: Pred tým ako nahrávaš fotky skoč na nový riadok. Takto máš fotky rozhádzané za textom v tom istom riadku
A tiež si uprav názov vlákna podľa štandardu je to model/autor/mierka (alebo mierka/autor).
Tak som to predsa našiel v tých mojich robotových šuplíkoch, asi sa do toho pustím keď budú jarné školenia ku daniam a efakturácii
Ku tomu nákladu, myslíš že čo dáš do toho PTS-ka?
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :)...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Ahojte
ďakujem za rady , pripomienky a pomoc pri zmene názvu.
Čo sa týka nákladu ,zatiaľ mám dokončený Liebher a PTS-10.
Na podvalnik chcem dať T-55 SPOT a do PTS by sa hodil nejaký malý tereniak-prelustrujem minimodel katalog a určite niečo vyberiem.
Peťo,ak máš nejaký tip-sem s ním.