TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Zbierka modelov
Re: Zbierka modelov
Slimák nestraš. Zbierka je parádna, sám by som si vedel dlho vyberať a nakoniec ako sa poznám tak by som si vybral minimálne polovicu 
Všetko je raz po prvý raz.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
Helikoptéry nelietajú. Sú také škaredé, že ich zem sama odpudzuje.
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
ahoj
k modelu zlteho zetora 15 jedna zaujimavost: model je traktor vyrobeny po vojne, je natrety wh zltou farbou, po vojne jej v skladoch mali tolko ze ju pouzivali na traktory. na jednej vystave veteranov bol taky isty zrenovovany, tuto zaujimavost hovoril majitel traktora.
k modelu zlteho zetora 15 jedna zaujimavost: model je traktor vyrobeny po vojne, je natrety wh zltou farbou, po vojne jej v skladoch mali tolko ze ju pouzivali na traktory. na jednej vystave veteranov bol taky isty zrenovovany, tuto zaujimavost hovoril majitel traktora.
Silna tema pre kazdeho z nas
Ja mam odhadom 150 nezlepenych F1, kopec minimodelov stiahnutych z minimodel.sk , nejake dokupene od Fireboxu a nejake ine modely, ktore, samozrejme, tiez lakaju
Okrem toho stale nove lakadla vychadzaju...
A ako tu bolo davnejsie spomenute, ked zacnem hladat v sanone, co by som zlepil, vyskoci viacero moznosti a casto to skonci uplne inde ako som zamyslal...nevadi, bavime sa, lepime, sutazime, stretavame sa a to je podstatne
Ja mam odhadom 150 nezlepenych F1, kopec minimodelov stiahnutych z minimodel.sk , nejake dokupene od Fireboxu a nejake ine modely, ktore, samozrejme, tiez lakaju
A ako tu bolo davnejsie spomenute, ked zacnem hladat v sanone, co by som zlepil, vyskoci viacero moznosti a casto to skonci uplne inde ako som zamyslal...nevadi, bavime sa, lepime, sutazime, stretavame sa a to je podstatne
- juraj_ziacik | 43
- Name: Gergej
No dúfam, že tú tvoju zbierku odfotíš a hodíš ju sem..... To môže byť zaujímavý záber na 150 formulí.....

Hey Hou, Let´s Go!