Vyzerá to super a s fotením to teda naštve. Tiež sa mi niečo podobné stalo, keď mi vietor odlomil kapotu na 148čke
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Š 706 MTSP 24 /AK modely/ 1:32
Moderator: iconmaster
- martin1807 | 31
- 2K+
- Name: Martin Bilý
Re: Š 706 MTSP 24 /AK modely/ 1:32
Gratulujem k dokončeniu.
Vyzerá to super a s fotením to teda naštve. Tiež sa mi niečo podobné stalo, keď mi vietor odlomil kapotu na 148čke
Gratulujem k dokončeniu, je to tam ....aj fotografia letného mesiaca....
- iconmaster | 37
- Last man standing
- Name: Peter Jankovič
Takisto gratulujem k dokončeniu, odviedol si prvotriednu robotu!
Súcitim s tebou, nepoteší, keď výsledok toľko práce a snaženia sa poškodí, keď sa s radosťou z dokončenia snažíš o vytvorenie záverečných fotiek do galérie. A ešte si dal aj tú námahu, že si vyhľadal tematické pozadie
Ale nezúfaj, na tých fotkách to vôbec nezbadať, že je po "nehode"
Keď som fotil svoj sklápací náves, tiež mi ho raz prekotil vietor pri zdvihnutej korbe. Našťastie to odnieslo len svetlo a ešte nejaký drobný detail, ktoré šli ľahko prilepiť.. Ale človek si po takej skúsenosti už povie, že nabudúce radšej počkať aj týždeň s fotením, ako riskovať.
Súcitim s tebou, nepoteší, keď výsledok toľko práce a snaženia sa poškodí, keď sa s radosťou z dokončenia snažíš o vytvorenie záverečných fotiek do galérie. A ešte si dal aj tú námahu, že si vyhľadal tematické pozadie
Keď som fotil svoj sklápací náves, tiež mi ho raz prekotil vietor pri zdvihnutej korbe. Našťastie to odnieslo len svetlo a ešte nejaký drobný detail, ktoré šli ľahko prilepiť.. Ale človek si po takej skúsenosti už povie, že nabudúce radšej počkať aj týždeň s fotením, ako riskovať.
Gratulujem k dokončeniu. Krásny model aj po páde. 
"Ži preto, aby si niečo dokázal.
Dokáž niečo, aby vedeli, že si žil."
To máte za to, že nerobíte k modelom podložky. Taký model prilepený k podložke len tak neodfúkne 
Ale výsledok teda pekný. Škoda, že je to taká leštenka bez patiny. Pri tej červenej farbe rámu s bielou korbou by sa dalo pekne vyhrať s efektami.
Gratulujem k dokončeniu! Čo bude ďalšie?
Ale výsledok teda pekný. Škoda, že je to taká leštenka bez patiny. Pri tej červenej farbe rámu s bielou korbou by sa dalo pekne vyhrať s efektami.
Gratulujem k dokončeniu! Čo bude ďalšie?
- developer10 | 41
- Name: Peter
Parádny model, až mám pocit, že za to odfúknutie a pád môžme my všetci, ktorí tíško závidíme tú precíznosť a čistotu
Ale už aj ja som vyrástol z tej naivity, že model prežije neporušení večne, zatiaľ to meriam na počet účastí na súťažiach a je to tak 5-7, ak sa vôbec na tú výstavu dostane
Ďalšia paráda do Tvojej zbierky, verím, že ju uvidíme aj naživo opäť v Nitre
Trim še
Ďalšia paráda do Tvojej zbierky, verím, že ju uvidíme aj naživo opäť v Nitre
Trim še
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
- Robert Blaschke | 66
- Name: Robert
Jejdanenky, to je fakt z papiera?
Brutál!

Brutál!
Nádherný kousek, klobouk dolů.
Snad jen drobnost, příště bych těsnění okolo skel na kabině barvil a dolepoval zvlášť, protože barvit to na modelu je velice obtížné a je to často vidět.
Tá nehoda naserie, ale stálo to za to. Pozadie so štrkoviskom, paráda...
Prekrásny trambus.