To si píš! Aj keď mám pocit že sa na to pripravili a vybavili väčšiu halu pre tento rok... Tak aspoň do kútka ich zatlačímeTak to bude kúsoček "mňam". Sa už fakt teším na tohto ročnú Nitru. Vytlačíme plasťákov z haly
Ale žeby sme neostali len pri kecaní, postúpil som ďalej a spracoval plaváky a gondoly motorov. Tu sa už veľkosť a nepresnosti návrhu prejavujú naplno, ale čo ma viac hnevá, vidieť tu aj rozdiely v tlači, keď diely nie sú na jednej stráne alebo tlačené v jednej sérii - tie gondoly majú 50 odtieňov šedej...
Samozrejme, keď som si to poskladal ku sebe a spočítal, vyšlo mi, že rebrá sú o tri milimetre dlhšie, takže čo sa dalo som odrezal a skrátil a čo sa nedalo som dobehol väčšími medzerami pri lepení, aby to veľmi nebolo vidieť. Vodítkom mi boli čiary krytu motorov, lebo pomocné risky v tmavošedej boli fakt ťažko použiteľné, možno tak pri dennom svetle, ale v lete sa cez deň lepiť nedá.. Ďalším faktorom veľkosti sú medzery po usadení gondol na krídla - tie zadné diery vidieť nebude, tam pôjdu klapky, ale predné by mali byť opravené nejakým záplatovým dielom, ktorý ale v modeli chýba, tak asi bude tvoriť, lebo toto vyzerá špatne a je to na očiach. Plaváky ale napodiv okrem malinkej medzery v spodnom dieliku vzadu žiadne chyby nevykazovali, navzdory ich pokriveniu a zakriveniu, čo mi je prekvapujúce, je to celkom obtiažny diel. Toľko ku obkecu, tu sú fotečky, ďakujem za podporu a ideme ďalej, nech to do Nitry stíhame, teda hydroplánujeme! Trimce še