31. rocnik tradicnej modelarskej akcie v Nitre bude 25.10.2025.
Miesto konania je rovnako, ako minuly rok, vystavisko Agrokomplex, ale presuvame sa z pavilonu A do vedlajsieho pavilonu F (pavilon nalavo od hlavneho vchodu).
Blizsie info bude postupne doplnane tu a aj na oficialnej stranke vystavy -> http://www.mkzobor.sk/index.php/sk/nitra-model
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Nitra Model 2025 / 25.10.2025
Re: Nitra Model 2025 / 25.10.2025
áno bude aj workshop pre deti, mladých ale aj dospelých, ktorí si budú chcieť niečo zlepiť.
sú rezervované stoly, aby na nás papierakov nezabudli.
sú rezervované stoly, aby na nás papierakov nezabudli.
Papierový člen plastikového klubu
Bola spustená online registrácia modelov:
prihlasenie.mkzobor.sk
prihlasenie.mkzobor.sk
prihlasovanie do STREDY 22.10.2025 21:00
...pôjde niekto z Prievidze (alebo cez) na výstavu (a späť) , má jedno miesto v aute voľné, a chcel by ho "vyťažiť" ?
Ď.
Ď.
...sú rôzne spôsoby ako nájsť správnu cestu 
- developer10 | 41
- Name: Peter
@johnny7 by mal ísť odtiaľ, skús mu napísať. A možno nemal taký plán a bude rád že ho vytiahneš...pôjde niekto z Prievidze (alebo cez) na výstavu (a späť) , má jedno miesto v aute voľné, a chcel by ho "vyťažiť" ?
Ď.
...po 20 rokoch naspäť v papieri, hlavne hasiči :) ...ale niečo som už aj porobil, aha TU
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Hrdý na tento multiprojekt Tatry 148 CAS-32 a aktuálne frčím na tomto technikovi plus kopa minimodelov, veď čekni tú galérku
Bude aj stôl pre nesúťažné modely?
Určite sa nájde miesto.
Na našom "klubovom" stole.
Čo sa nezmestí, uložíme kade-tade.
Doneste kľudne aj staršie veci, nesúťažne.

Na našom "klubovom" stole.
Čo sa nezmestí, uložíme kade-tade.
Doneste kľudne aj staršie veci, nesúťažne.
Ahojte,
v sobotu sa vidíme v Nitre. Tento rok nie ako predajca, ale ako modelár, návštevník. Nájdete ma vrámci modelárskeho workshopu, kde budem lepiť časť prototypu chystanej novinky od Braintech models: úzkorozchodná lokomotíva U34 - Joy. Budem mať so sebou aj zvyšok modelu, čo som zatiaľ stihol polepiť a prinesiem aj náhľad obálky pre model.
Teším sa na stretnutie.
Miro
v sobotu sa vidíme v Nitre. Tento rok nie ako predajca, ale ako modelár, návštevník. Nájdete ma vrámci modelárskeho workshopu, kde budem lepiť časť prototypu chystanej novinky od Braintech models: úzkorozchodná lokomotíva U34 - Joy. Budem mať so sebou aj zvyšok modelu, čo som zatiaľ stihol polepiť a prinesiem aj náhľad obálky pre model.
Teším sa na stretnutie.
Miro
Ano, nesutazne modely umiestnime podla kategorii k sutaznym modelom (tak, ako po predchadzajuce roky).Bude aj stôl pre nesúťažné modely?
Modelov mozete priniest kolko len chcete, vzdy je lepsie, ked nebude miesto pre modely ako keby boli prazdne stoly.
Zajtra je posledny den na registraciu modelov cez internet -> https://prihlasenie.mkzobor.sk/
Prosim, vyuzite tuto moznost v co najvacsej miere, aby ste nam (aj vam) usetrili cas priamo na mieste.
Taktiez by som chcel dat do pozornosti specialku časopisu Fifík o najsympatickejší model z Fifíka. Fifík venoval pekne ceny do tento specialky, takze urcite stoji za to priniest postaveny model z tohto casopisu.
Jedinym obmedzenim je vek - tejto specialky sa mozu zucastnit iba modely postavene ziakmi zakladnych skol.
Dakujeme za pochopenie.
Prosim, vyuzite tuto moznost v co najvacsej miere, aby ste nam (aj vam) usetrili cas priamo na mieste.
Taktiez by som chcel dat do pozornosti specialku časopisu Fifík o najsympatickejší model z Fifíka. Fifík venoval pekne ceny do tento specialky, takze urcite stoji za to priniest postaveny model z tohto casopisu.
Jedinym obmedzenim je vek - tejto specialky sa mozu zucastnit iba modely postavene ziakmi zakladnych skol.
Dakujeme za pochopenie.