Díky kluci. Mám tu po delším čase pokračování a to kola a klapky.
TEST UPGRADE FORA
LINK NA VLAKNO TOŤ
LINK NA VLAKNO TOŤ
Messerschmitt Me262B-1a/U-1 /1:33/ Halinski
Re: Messerschmitt Me262B-1a/U-1 /1:33/ Halinski
Majstrovske dielo! teraz pozeram jedneho manika a ten to robi z tenkych hlinikovych plechov, v podstate podla smikajdy by sa to dalo takto vytunit este, len taka uvaha ci to niekto nevyskusa!
nevidno ich, ale sú tam
super práca!
super práca!
Papierový člen plastikového klubu
Ahoj, jo jo Sonny. 
Tak jsem narouboval motory na své místo. Byl to trošku boj, nakonec jsem odstranil komplet vrchní část žeber co je na motorech, nesedli mě zámky do křídel o kousek. Což byla samozřejmě moje chyba. Dále bych doporučil k motorům rovnou přilepit ty dílky co vytváří přechod motor náběžná hrana, křídlo. Já to tam lepil až potom a bylo to složitější než jsem čekal.
Tady jsou ty přechody motor křídlo. Já bych to raději nalepil na motor a pak jako celek nasunul na křídlo a přilepil.

Tak jsem narouboval motory na své místo. Byl to trošku boj, nakonec jsem odstranil komplet vrchní část žeber co je na motorech, nesedli mě zámky do křídel o kousek. Což byla samozřejmě moje chyba. Dále bych doporučil k motorům rovnou přilepit ty dílky co vytváří přechod motor náběžná hrana, křídlo. Já to tam lepil až potom a bylo to složitější než jsem čekal.
Tady jsou ty přechody motor křídlo. Já bych to raději nalepil na motor a pak jako celek nasunul na křídlo a přilepil.
Fakt krásna stíhačka
a šialene dobrá precízna robota